Николай Радулов: Арестът на Борисов не протече по правилата на... ГЕРБ

Николай Радулов: Арестът на Борисов не протече по правилата на... ГЕРБ
A A+ A++ A

Арестите на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова протекоха по правилата. Не протекоха по правилата на ГЕРБ. Това заяви Николай Радулов от „Има такъв народ” в студиото на НОВА.

„Законът предвижда такива възможности. И тъй като неотложността се заключаваше в невъзможността МВР въобще да работи. Предполагам, че и друг път ще бъде използвана тази възможност. Прокуратурата отказва да работи, тя работи, както през последните 12 години - по точки, които ѝ се поставят”, допълни той.

По думите му часове преди да се извърши арестът, активисти на ГЕРБ са били оповестени, че това ще се случи. „От провинцията дойдоха и застанаха пред дома на Борисов. Факт е, знаем къде и кога са наети автобуси от провинцията”, уточни още Радулов.

Той припомни събития от последните 12 години. „Тогава хора, които не изглеждаха в състояние да оказват съпротива, бяха арестувани по възможно най-зрелищен и безсмислен начин - с оказване на насилие, с белезници, с показване по 12 часа - кметът на „Младост”, например. Николай Цонев, който беше грубо блъскан, за да падне на колене. Това беше стилът на ГЕРБ”, коментира експертът.

„Борисов казваше, че който не е с Цветан Цветанов, значи е с мафията. Вероятно сега, когато ГЕРБ не са с Цветанов, са с мафията”, добави Радулов.

#Николай Радулов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници