София е с Украйна! Хиляди пеят с Васко Кръпката за мир! (ВИДЕО)

София е с Украйна! Хиляди пеят с Васко Кръпката за мир! (ВИДЕО)
A A+ A++ A
Хиляди хора вече са на площад “Княз Ал. Батенберг” в София. Причината е митинг-концерт под надслов “За солидарност с Украйна”. Младежи, възрастни, деца - всички са заедно в желанието си да заклеймят войната, която води Русия по нареждане на Владимир Путин в независима Украйна.

Очаква се на сцената да излязат известни имена на рока. Васко Кръпката е “гвоздеят” на програмата. Той е и организатор на събитието.  Ще свирят и музиканти от Украйна.

Концертът се случва след многохилядните митинги в столицата, Варна и Пловдив стотици, на които  се събраха също хиляди хора,  за да покажат своята подкрепа към Украйна, която неспирно се бори за свободата си вече над 30 дни.

Васко Кръпката и приятели музиканти ще свирят и пеят, защото рокът никога не може да е безразличен. Хора на изкуството, на словото, интелектуалци и артисти са поканени, за да споделят какво мислят, защото думите имат значение. Художникът Дамян Дамянов даде визуални криле на събитието.

При всяко споменаване на думата "Русия" от ораторите на сцената, страната агресор е бурно освирквана от събралото се множество нормални хора.

 

#митинг-концерт #Васко Кръпката #подкрепа на Украйна

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници