Дързост и красота: Рон Мос и Митко Рачков се събират на родна сцена

Дързост и красота: Рон Мос и Митко Рачков се събират на родна сцена
A A+ A++ A

Какво е общото между актьора със завидни комедийни заложби Димитър Рачков и Рон Мос, добил световна популярност в обувките на Рич Форестър от култовия сериал „Дързост и красота“? Двамата ще се съберат на една сцена в България.

Те ще се разпишат с участие в първата по рода си церемония Brand Ambassador Awards.

Пищното събитие носи името Hollywood Night и ще се състои на 1 април.

Рачков ще влезе в ролята на водещ.

Рон Мос пък ще направи световна премиера на трейлъра на филма, който снима в Италия в момента. Той ще отправи музикален поздрав към присъстващите в дует с талантливата българо-италианска певица Мария Елена Инфантино.

Инициативата е на Елена Кристиано, собственик на най-бързо развиващата се компания в индустрията на красотата в България.

„Brand ambassador е платформа, която създадохме по време на пандемията. Нашата компания инвестира много в професионалните обучения на утвърдени и стартиращи фризьори. Christian of Roma притежава най-големия технически екип от професионалисти и провежда 120 семинара годишно. Срещите на живо бяха ограничени и ние трябваше да намерим начин да подкрепим нашите партньори и клиенти. Така дадохме възможност на всеки един от нашата екосистема да стане посланик на любимата си марка, представена на българския пазар от Christian of Roma - Alfaparf, L`Anza, OWay и BES. Това вдъхнови нашите колеги и внесе креативност в представянето на тяхната работа, салони, продукти и екипи. Така съхранихме духа на всички ни в тежки времена, в които работата ни беше ограничена от условията на пандемията. Съвсем естествено, стигнахме и до церемонията по връчването на Brand Ambassador Awards, за да поощрим таланта и страстта на нашите посланици.“, сподели Кристиано.

Специално послание към гостите ще отправи посланикът на Италия в България Джузепина Дзара.

Колаж: Телеграф

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници