Полицията в Чикаго нямало да повдига обвинения срещу Стоичков

Полицията в Чикаго нямало да повдига обвинения срещу Стоичков
Легендарният български футболист, носител на Златна топка, и сегашен селекционер на „Литекс“ Христо Стоичков е известен със силния си нрав и избухливост. Снимка: ЕПА/БГНЕС, архив
A A+ A++ A

Полицията в Чикаго нямало да повдига криминални обвинения срещу Христо Стоичков, защото липсват достатъчно доказателства срещу него.

Легенадрният български футболист беше разследван от полицията в американския град заради побой над българския журналист Светлозар Момчилов.

Редакторът на издавания в Съединените щати вестник „България Сега“ Светлозар Момчилов твърдеше, че е бит от Христо Стоичков по време на парти по случай 15-годишнината на бившия му клуб „Чикаго Файър“. Момчилов беше подал и жалба в американската полиция.

Според говорителката Лоура Мадсен наистина е имало сигнал за инцидент, но той е подаден осем часа по-късно, а повечето свидетели не са потвърдили версията на журналиста Светлозар Момчилов, че е бил атакуван от Камата, предаде БГНЕС.

Свидетели на скандала пък са заявили, че Момчилов наистина се е държал нахално и е поискал интервю от Стоичков по къси гащи и джапанки по време на специалната вечеря за 15-ата годишнина на „Чикаго Файър“, твърдят от „Литекс“, чийто треньор е Камата.

Междувременно екип от датската телевизия Ес Бий Ес ТВ, която предава срещите на националния тим, дойде на крака в Ловеч, за да заснеме репортаж за Христо Стоичков.

Репортерът Мортен Глинвад е наблегнал на въпроси за славните времена на големия отбов на „Барселона“, където българинът играеше редом с датската легенда Михаел Лаудруп.

Носителят на Златната топка не скри, че е голям приятел с него и че немалко попадения са станали именно след перфектни извеждащи пасове на техничния плеймейкър.

Стоичков похвали представянето в квалификациите на настоящия национален отбор на България, където са извикани трима от неговите възпитаници.



#Христо Стоичков #Камата #САЩ #Чикаго #Светлозар Момчилов #вестник „България Сега” #Чикаго Файър #Литекс #полиция

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници