И Брус Спрингстийн подкрепя Обама

И Брус Спрингстийн подкрепя Обама
Спрингстийн ще бъде до бившия президент Бил Клинтън по време на митинги на демократите в щатите Охайо и Айова в момент, когато Барак ще води кампанията си в Ню Хемпшир. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Американският рок певец и композитор Брус Спрингстийн ще се присъедини към предизборната кампания на Барак Обама през последните 3 седмици преди президентския вот на 6 ноември.

„За нас Барак Обама е най-добрият избор. Всички ние споделяме неговата визия за Съединените щати като държава. В момента преживяваме много труден период, справедливостта, равенството и истинската свобода невинаги се движат стремително. Те по-често вървят бавно, сантиметър по сантиметър, ден след ден. Мисля, че президентът Обама тези дни живее много интензивно и че той има силата да ни направи страна, в която никой не ни блъска и никой не живее сам“, подчерта музикантът, цитирайки част от текста на своята песен „Дългият път към дома“, предаде АФП.

Спрингстийн ще бъде до бившия президент Бил Клинтън по време на митинги на демократите в щатите Охайо и Айова в момент, когато Барак ще води кампанията си в Ню Хемпшир, допълва БГНЕС, позовавайки се на АФП.

#Брус Спрингстийн #Барак Обама #Президент на САЩ #Бил Клинтън #Охайо #Айова #Ню Хемпшир

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници