Станишев: И ЕНП не иска вече Борисов

Станишев: И ЕНП не иска вече Борисов
Според Станишев последните социологически изследване показват тенденция в рязкото спадане на доверието към ГЕРБ. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Дори Европейската народна партия (ЕНП) вече няма доверие в правителството на премиера Бойко Борисов, заяви лидерът на БСП и ПЕС Сергей Станишев.

„Това поведение на Бойко Борисов показва, че много се е изплашил", каза Станишев пред БГНЕС по повод исканата подкрепа на премиера от ЕНП на срещата в Букурещ.

По думите му последните социологически изследване показват тенденция в рязкото спадане на доверието към ГЕРБ.

„Много ги е страх да не загубят властта, защото тогава няма къде да се скрият от безобразията, които правят. И ЕНП разбира за какво става дума и последният факт за това е, че на форума им в Букурещ Румяна Желева не беше избрана за зам.-председател на Европейската народна партия", подчерта Станишев.

„Явно от ЕНП нямат доверие в това правителство. ГЕРБ като управляващи се страхуват, че техните безобразия няма да има кой да ги прикрива и толерира, както се прави сега. И ЕНП не иска вече Борисов", заключи лидерът на БСП.

#Сергей Станишев #БСП #ПЕС #Бойко Борисов #премиер #Европейската народна партия #ЕНП #Румяна Желева #Букурещ #България #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници