Карадайъ: Опитват се предизборно, маркетингово, да се харесват на своите избиратели

Карадайъ: Опитват се предизборно, маркетингово, да се харесват на своите избиратели
A A+ A++ A

"Всеки, който имаше какво да каже по време на почивката, имаше възможност да го каже на председателския съвет. Съвсем коректно госпожа Нинова представи решението от него. Явно някои народни представители изобщо не искат да има НС, направо да са си на власт, защото са единствените носители на истината, правотата, справедливостта", заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ от парламентарната трибуна.

"Изборите показаха, че народът не мисли като тях. Не са единствените носители на истината, правотата и справедливостта. Правото и справедливостта са заложени в Конституцията и законите на страната", добави той.

"Опитват се предизборно, маркетингово, да се харесват на своите избиратели, а не следизборно да вършим работа в полза на народа. Ако продължаваме с това поведение като народни представители, няма да има нужда от социолози и политолози за поведението на народните представители, а ще има нужда от психолози и психиатри. Да се ръководим от интересите на народа, а не от маркетинговите ни мераци", призова Карадайъ.

#Карадайъ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници