Мистерия! Собственичката на Tiffany’s загина след падане от круизен кораб, бутната е от любовника?

Мистерия! Собственичката на Tiffany’s загина след падане от круизен кораб, бутната е от любовника?
Pixabay
A A+ A++ A

Собственичката на бижутерийната империя Tiffany’s в Турция загина нелепо след падане от круизен кораб в южната част на Тихия океан. 71-годишна бизнесдама Дилек Ертан е паднала в морето край бреговете на Таити, докато е била на почивка с швейцарския си любовник Артур Фуксбергер.

Трагедията е станала на 26 октомври, но за нея стана ясно преди дни. Смъртта на Дилек Ертак буди подозрения, пише турският вестник “Сабах” - медията, която оповести факти от разследването. Според изданието собственичката на Tiffany’s се е качила на борда на луксозния лайнер “Norwegian Spirit”, за да отпразнува рождения си ден заедно със своя любим.

След трагичния инцидент круизният кораб е акостирал на пристанището Папеете, столицата на Френска Полинезия, където е започнало разследване. Власти са разпитали 74-годишния Артур Фуксбергер, тъй като оповестил новината за изчезването на Дилек Ертак 20 часа по-късно, но той е бил освободен без да му бъдат повдигнати обвинения, пише "Телеграф".

Появиха се й слухове, че бижутата на бизнесдамата са изчезнали от нейната каюта, но те бяха отхвърлени от близките й в специално изявление.

“Клюките и измислените новини в някои писмени и визуални медии след събитието никога не отразяват истината и дълбоко нараняват семейството. Нито една от спекулациите за бижутата в пресата не е вярна. (...) От гледна точка на напредъка и сигурността на разследването, настоятелно молим фалшивите новини, които могат да се появят, да не се приемат на сериозно”, заявиха в обръщение към медиите от семейството на турската бизнесдама.

Офицер, работещ на борда на круизния кораб, обаче е на мнение, че е невъзможно да паднеш зад борда на този луксозен лайнер. Според него някой е “помогнал” на бизнесдамата да прескочи парапета.

Снимката е илюстративна


#Tiffany’s #Дилек Ертан #падна #лайнер

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници