Ето кой е най-късметлийският ден за всяка зодия през 2023-а

Ето кой е най-късметлийският ден за всяка зодия през 2023-а
Pixabay
A A+ A++ A

Новата година е тук и всички се надяват на повече късмет, здраве, щастие, положителни емоции и успехи. Несъмнено през 2023 г. ще има много хубави моменти за зодиите. А кой ще е най-късметлийският ви ден от годината? Вижте прогнозата на "Your Tango".

Овен - 3 юни

Пълнолунието в Стрелец тогава ще е повратна точка в живота им. На този ден те ще усетят разширяването, новите възможности, богатството, които идват. Може да се отправят на вълнуващо пътешествие или най-накрая да кажат "да" на онази голяма възможност. Животът им става страхотен.

Телец - 11 юни

Това е последната година, в която Плутон ще е в Козирог за техния живот. Така че на показ излизат важни теми. На този ден Плутон става ретрограден в Козирог и тогава е големият им шанс да се уверят, че не допускат нищо важно в живота да ги отминава. Започват да вярват, че работата, която са положили върху себе си, им се отплаща.

Близнаци - 21 януари

Новолунието във Водолей тогава им носи късмет. Да използват момента да си набележат и поставят цели, да си изяснят какво искат да създадат и изпитат през годината. Кариерата им ще е на фокус, нека мечтаят смело.

Рак - 7 март

Сатурн влиза в Риби тогава и това им носи чувството, че са на мястото, на което принадлежат. На фокус са късметът, ученето на нови неща, пътуванията, приключенията. Нека се уверят, че се възползват от всичко това през годината, особено на този ден.

Лъв - 20 април

Енергията от сезона на Овена им носи късмет. Слънчевото затъмнение в Овен, което се случва тогава, носи наистина важни новини и големи неща на Лъвовете. Те може да са свързани с нов бизнес или нов път, по който поемат в живота. Събитието носи изненади, но този път това е в позитивния смисъл, пише teenproblem.net.

Дева - 28 октомври

Толкова много се фокусират над света навън, че понякога забравят да видят вътрешния си свят и пропускат, когато се случва нещо хубаво. Частичното лунно затъмнение в Телец, което е тогава, им носи стабилност, що се касае до големите и смели мечти. Нека обръщат внимание на чувствата си.

Везни - 12 януари

Точно така, днес е най-щастливият им ден! Марс е планетата на действията и амбициите, сега тя най-накрая е директна в сектора на късмета им. Да не позволяват хубавите неща да ги подминат. Нека положат усилия и да творят, да създават.

Скорпион - 17 юли

Тогава има новолуние в Рак. Скорпионите ще посеят семената на това, за което са научили, че е най-важно в живота им. Може да означава, че ще започнат да пътуват повече, ще се отдават на приключения, ще казват "да" на големите възможности и ще излязат от зоната си на комфорт.

Стрелец - 20 май

Обичат да се скитат, винаги търсят далечните хоризонти и новите приключения. На този ден Марс влиза в Лъв и това носи късмет на Стрелците. Ще усетят раздвижване и нови възможности, които идват в живота им. Нека не си позволяват да се страхуват да се борят за това, което искат.

Козирог - 10 юли

Винаги преди да действат, мислят внимателно, анализират, не прибързват. Но когато Марс влезе в Дева (на този ден), много неща, свързани с късмета в живота им се променят. Марс е планета на действията и амбициите и ще им помогне да започнат да се стремят към това, което наистина искат, без да се плашат.

Водолей - 14 октомври

Тогава има новолуние и пълно слънчево затъмнение във Везни. Така на фокус при тях излиза късметът. Слънчевото затъмнение носи изненадващи събития и нови възможности. То ще им помогне да постигнат всяка една своя мечта.

Риби - 5 май

Лунното затъмнение в Скорпион тогава им носи щастливи преживявания и късмет в начинанията. Рибите ще имат нов, емоционален подход към разбирането на определени неща. И това променя действията, които предприемат в живота си. Нека се уверят, че вярват в себе си напълно и да вярват, че могат да постигнат всичко.




#зодии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници