ВИДЕО Корнелия влезе остро на Радев, обвини го в подкрепа към гъбата-двойник на БСП

ВИДЕО Корнелия влезе остро на Радев, обвини го в подкрепа към гъбата-двойник на БСП
A A+ A++ A

Изчакахме окончателните резултати. Имахме изпълнително бюро, на което ги обсъдихме. Искаме най-вече да благодарим на българските граждани, структури и всички, които ни подкрепиха в една хубава кампания за БСП, много жива. Благодарим за труда, усилията и подкрепата, това заяви лидерът на "БСП за България" Корнелия Нинова на първия брифинг на социалистите след предсрочните парламентарни избори, провели се на 2 април.

Горе-долу запазваме същия резултат в една манипулативна кампания срещу БСП, подчерта бившият Министър на икономиката и индустрията.

През цялото време се внушаваше, че БСП е приключила като партия. Планът за убийството на БСП се провали. Гъбата-двойник беше "Левицата", каза още лидерът на социалистите.

Тя упрекна и служебният кабинет за работа в услуга на новата лява коалиция.

"Левицата" е под чертата, а БСП успя да съхрани досегашния си резултат. За това, което бяха създадени - успяха, защото техните 50 000 гласа са на БСП, изтъкна Нинова.

БСП ще направи следното - след стартиране на парламента, ще направим вътрешно-партийно допитване - да влизаме ли в правителство или ще бъдем опозиция.

Тези 9% не ни удовлетворяват, но въпреки този натиск срещу нас - удържахме. Ще работим за повишаване на резултата, а анализът ще бъде различен, а именно област по област, добави Нинова.

Ще разговаряме с всички, както и досега, заяви тя за бъдещи разговори за кабинет.

Казах кой организира тази кампания срещу БСП. Областните управители на Сливен и Габрово са назначени от президента Радев. Това беше кампанията на "Левицата", за да откъсне от нас. Това е група, която иска да унищожи БСП, с пари и възможности за агитация, каза Нинова откъде според нея идва атаката срещу столетницата.

Вместо камери се закупиха телефони. Пълен провал, заяви Нинова за видеонаблюдението и допълни, че служебният кабинет се е провалил с осигуряване на тайната на вота.

Не мисля, че въпросът за смяна на ръководството стои на дневен ред, за 128-ми път, има решение на Конгреса, заяви председателят на "БСП за България".

#БСП # Корнелия Нинова #. Румен Радев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници