Зловещо! Черна прокоба тегне над участници във "ВИП Брадър"

Зловещо! Черна прокоба тегне над участници във "ВИП Брадър"
Вип брадър
A A+ A++ A

Изданието на "ВИП Брадър" от 2016-а година, което завърши с победа на журналистката Миглена Ангелова, ще остане в историята с ужасяващата прокоба, която тегне над участниците. Трети участник в предаването почина без време - актьорът Христо Живков, който издъхна в събота.

Само няколко месеца след края на предаването си отиде симпатягата Роро Кавалджиев. Едва на 40 години той беше покосен от мистериозна инфекция, пипната на остров Бали и почина във ВМА за броени часове.

Миналата година си отиде и най-известният български "малък човек" - Георги Софкин. Светският лъв умря в мизерия, като в последните години от живота си се издържаше с просия и пропиваше малкото останали му средства.

Христо Живков пък ни напусна онзи ден едва на 48 г., след по-малко от година борба с коварен рак. Актьорът почина буквално дни преди да започне снимките на втората част на "Страстите Христови" на Мел Гибсън, с когото вече имаше сключен договор.

Зловеща съдба имат и още куп други участници, начело с тв водещата Деси Цонева, която трагично загуби баща си - Митко Цонев, починал на 56 г., след тежък инсулт.
Други две звезди - Жана Бергендорф и Явор Бахаров, също го закъсаха много след участието си в Брадъра, макар и по своя вина. Арести за наркотици, скандали и крах на кариерата съсипаха двете млади надежди на родния шоубизнес. Братът на Захари Бахаров буквално преди дни за пореден път беше заловен да шофира с дрога и вероятно го чака ефективна присъда и няколко години зад решетките.

Дори победителката Миглена Ангелова тотално изчезна от ефира и от едно от най-разпознаваемите лица в родния шоубизнес днес е тиха домакиня и преждевременна пенсионерка, макар да е едва на 57.

Кошмарът не подмина и екипа на предаването. Водещата Алекс Сърчаджиева остана млада вдовица през 2019 г., след като бащата на дъщеря й - големият актьор Иван Ласкин, стана жертва на демона на алкохола.

#"ВИП Брадър"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници