Низвергнати ергенки „налазиха“ ВИП гостите на Цитиридис

Низвергнати ергенки „налазиха“ ВИП гостите на Цитиридис
A A+ A++ A

Неполучилите заветната червена роза от така жадувания в последните 3 месеца ерген Евгени „компенсираха“ излизането си от шоуто с бодливите цветя не само с палави коментари при Цитиридис като негови гости. Айлин, Боряна и Джия се появиха като рекламни адреналинки и „седнаха на главите“ на звездното актьорско трио Бойко Кръстанов, Явор Бахаров и Даниел Пеев-Дънди.

Преди това, съвсем по момичешки, дамите кокетничеха с Цитката. Джия, например, заяви, че след „Ергенът“ е срещнала ергена си, Айлин каза, че за нея външния вид на човека за нея няма значение, а Боряна сподели, че отново би се записала за следващо ергенско риалити. Освободеното от секси дупетата им диванче след тях бе заето от младите актьори, които вече знаем от съвместното им участие в спектакъла „Отчаяни съпрузи“. Нищо отчайващо нямаше в момчешките закачки между напетите мъже, които сега представят своя нов проект по текстове на П.Г.Удхаус, пише "България днес".

Дънди взриви публиката с новината, че е бил на кастинг за сериал за Хари Потър и е стигнал до втори кръг. Подплати това иначе правдиво твърдение с… безумно комичен клип, от който стана ясно, че това е нелепа шега. „Дънди е най-работлив от трима ни. Де що има халтура, я взима. Никакъв срам, никакъв!“, каза шеговито по негов адрес Бойко Кръстанов. На фона на „холивудските изяви“ на колегата си Даниел Пеев Явор Бахаров бе скромен. Каза, че предната вечер бил в Горна Оряховица. Участие имал. „Един от зрителите в публиката, който беше пиян, започна да ми говори по време на представлението. Вече нетрезвите хора ме имат като един от тях“, сподели братът на Захари Бахаров. „Е, ти си най-известен от нас. Ама с лошо!“, не пропусна да го бъзне Кръстанов. И допълни: „Аз пък съм си губил обувките!

#николаос цитиридис

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници