ПСЖ на война с феновете на клуба, които обградиха дома на Неймар

ПСЖ на война с феновете на клуба, които обградиха дома на Неймар
A A+ A++ A

Пари Сен Жермен заклейми действията на привържениците, които са се събрали пред дома на бразилската звезда Неймар и са скандирали да напусне клуба. Седмицата, която си отива, беше бурна за лидера в Лига 1 и шампион на Франция, след като отстрани за две седмици друга мегазвезда – Лионел Меси, пътувал без разрешение до Саудитска Арабия. На терена тимът отстъпи у дома с 1:3 на Лориен и позволи на Марсилия да го доближи само на 5 точки пет кръга преди края на първенството.

Феновете бяха снимани да скандират против борда пред офисите на клуба, искайки цялата управа да подаде оставка, а други клипове в медии и социални мрежи показаха как отделна група привърженици се дислоцира пред дома на Неймар и го призовава да си тръгне през лятото.

Меси също е сериозно разочарование за публиката на парижани, които наскоро му се подиграваха в домакински мачове, а също така най-запалените ултраси искаха и той да се махне от отбора.

"Пари Сен Жермен най-категорично осъжда недопустимите и обидни действия на малка група лица, извършени в сряда, се казва в официалното изявление на клуба. "Каквито и да са различията в момента, както и на неоправдани очаквания, нищо не извинява подобни действия", пишат още от офиса на ПСЖ, цитирани от БТА.

"Клубът дава цялата си подкрепа на своите играчи, персонал и всички, които са обект на подобни атаки и на такова срамно поведение", завършва декларацията на френските шампиони.

Много медии гарантират, че капитанът на Световните шампиони Аржентина Лионел Меси ще напусне "Парк де Пренс" в края на кампанията, след като изкара два сезона. Публиката във френската столица е недоволна, че въпреки непрекъснатите инвестиции на катарските собственици европейски успехи така и не се постигат.

#ПСЖ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници