Бившата на изнасилвача Дани Алвеш реши да му прости и да празнува рождения му ден

Бившата на изнасилвача Дани Алвеш реши да му прости и да празнува рождения му ден
A A+ A++ A

Неочакван обрат са на път да претърпят отношенията между Хоана Санс и търкащия нара в затвора Дани Алвеш. С прочувствена публикация в Инстаграм красивата испанка даде да се разбере, че все още таи силни чувства към лежащия за изнасилва съпруг.

Излиянието на Санс бе по повод 40-ата годишнина на бразилския защитник. По повод рождения му ден Хоана публикува снимка на бившия ас на Барселона, придружена с поразителен текст.

„Днес рожден ден има един от най-важните хора в живота ми. Мислих много, преди да направя тази публикация, защото хората не разбират съпричастността и любовта отвъд връзката. Но ето ме", пише Санс: „Бих искала да празнувам 40-ия ти рожден ден с една от моите луди идеи... Някакъв абсурден костюм или игра на бъбъл футбол“.

Бъбъл футбол се играе от 2 до 5 отбора, като горната част на телата на участниците е в огромни надуваеми топки.

След това Хоана изразява съжаление, че не е възможно да празнува „поради грешка, която излезе много скъпо“. После споменава „безусловна любов“, „неописуеми чувства, които остават завинаги“ и т.н.

„Голямата любов на живота ми днес прекарва рождения си ден по различен начин“, завършва 29-годишният модел, цитирана от "Телеграф".

Милите думи на Хоана към грешния й съпруг веднага бяха разтълкувани от медиите като крачка към заравяне на томахавката. След като бе тикнат зад решетките с обвинение за изнасилване в тоалетната на нощен бар в Барселона, половинката му много се ядоса.

Санс реши да скъса с мръсника. При това не го стори очи в очи, а с писмо до трикратния носител на Шампионската лига. Самият Дани Алвеш, който по време на процеса предлагаше три различни версии, се извини и поиска прошка от любимата.

В нощта на 30 декември, когато е извършено злодеянието, бил мъртвопиян. Тогава това не размекна Хоана, но явно искрата между двамата все още не е угаснала, пишат в Испания.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници