Шок! Ергенът и Валерия се разделиха!

Шок! Ергенът и Валерия се разделиха!
A A+ A++ A

Ергенът Евгени и възлюбената му Валерия май са се разделили. Такава е последната мълва, която се носи из арт средите, а тя бе косвено потвърдена от самата победителка в шоуто.

Избраницата на "Ергенът" Евгени Генчев и Валерия, казва "Обичам те!" на друг, става ясно от публикацията му в нета. Симпатичният мъж е с име Николай Антонов, а снимката в прегръдките му с Валерия обра точките на всичките й фенове и приятели.

Николай е честитил 25-ия рожден ден на красавицата, а тя под думите му е написала: "Обичам те" и емотикон на сърце. Отговорът на младежа е същият: "И аз теб".

Снимки от партито на Валерия вече изтекоха в нета, но тази в прегръдките на Николай, в която тя е отбелязана, не е в нейния инстаграм.

Не е ясно и дали влюбеният в Георгиева световноизвестен пианист Евгени Генчев е все още мъжът на сърцето й.

Хора от предаването потвърдиха пред "България Днес", че Евгени и Валерия са се скарали и в момента не са заедно, като ергенът си е заминал и в момента е в Бургас.

"И двамата се мусят един на друг и не искат да се виждат в момента. Докъде ще стигне това, не можем да кажем" - коментираха от шоуто.

Валерия в прегръдките на друг мъж

За проблем между двамата сочи и фактът, че Валерия е била само на официалната част на концерта на Евгени в Пловдив, след което си е тръгнала. Победителката ще присъства и на оставащите два концерта на Ергена, но и на тях ще бъде само на официалната част, след която е заявила, че иска да си ходи.

Красивата девойка и Евгени живеят разделено, става ясно и от думите на пианиста, който, като го питат къде е Валерия, отговаря: "Нямам представа".

Моделката от своя страна също не обича да споделя лични неща, разчита най-вече на баща си за подкрепа. Той я е отгледал от малка. Майка й от дълго време е отвън нейния живот, само че моделката пази безмълвие за сложното си детство. Още от 14-годишна тя се впуска на стилния подиум. На тези невръстни години стартира пътя си на модел и печели първия си конкурс за хубост. Кариерата я води в чужбина и до корици на много известни списания.

Двамата с Евгени са великолепна двойка, но дали ще има сватба тази година, засега остава в тайна.

Междувременно кастингът за поредния сезон на предаването тече с пълна сила. В надпреварата участват стотици красиви момичета, между които плеймейтки, докторки, учителки и т.н. За мястото на ергена вече се е кандидатирал футболистът Благой Георгиев - Джизъса.


Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници