Къде мога да следя за футболни прогнози онлайн?

Къде мога да следя за футболни прогнози онлайн?

Pixabay.com

A A+ A++ A

Футболът е най-популярният спорт в световен мащаб и интересът към него е огромен. Не е изненада, че почитателите на спортни залози избират по-често футболни мачове, когато подготвят своите електронни фишове. Доста от залагащите на спортни събития имат нужда от професионална помощ, когато правят своите предвиждания. Напълно безплатни футболни прогнози онлайн ще намерят на Nostrabet.com. Прогнозите са отделени в самостоятелна секция. Те са изготвени на база статистика, предишни резултати, моментна форма на отборите и играчите, контузени и наказани футболисти и други определящи фактори. Освен това анализаторите на сайта следят и всички актуални новини около клубовете, преди да направят своята прогноза.

Посетителите на сайта имат достъп до футболни прогнози всеки ден. Към всяка от прогнозираните срещи има подробна статистика, представянето на отборите в последните им 5 мача, възможни състави, актуално класиране и новини. Също така са представени и коефициентите за избрания мач при пет от водещите онлайн букмейкъри за спортни залози за пазари - Краен изход, Първо полувреме и Второ полувреме. Ставките са актуални, защото се опресняват на интервал от 10 минути. По този начин не е нужно играчите да сърфират в различните букмейкърски къщи, за да сверяват коефициентите. В този сайт всичко им е на един клик разстояние. Прогнозата за двубоя е придружена и с компетентен анализ, изготвен от типстърите на Нострабет. В анализа се отбелязва важна информация за липсващи играчи, очаквания за срещата дали ще бъде резултатна и за какво ще се борят двата съперника. Във футболните прогнози не са включени само предвиждания за краен изход от мача или изход от полувреме. В тях са включени още прогнози за брой голове под/над и други пазари по избор на типстъра.

Тук е времето да внесем и едно много важно уточнение. Екипът на сайта не носи отговорност за играчи, които са понесли загуби в следствие на прогнозите на Nostrabet. Прогнозите са професионални и се правят, за да са в помощ на залагащите. Феновете на футбола са запознати с играта и много добре знаят, че по време на мачовете често се случват изненадващи резултати. Въпреки всички странични фактори, прогнозите на Нострабет са доста точни. Причината е, че при изготвянето им са взети предвид редица важни факти. Имайте предвид, че няма футболни прогнози, които да носят 100% успеваемост при онлайн залозите. Просто понятието “Сигурни футболни прогнози” не съществува.

В онлайн платформата ще намерите прогнози за множество от топ първенствата и футболните турнири. Изготвени са предвиждания за срещите от българската Първа Лига, Висшата лига на Англия, Испанската Ла Лига, Бундеслигата на Германия, Серия А на Италия, както и европейските клубни турнири - Шампионска лига и Лига Европа. Прогнози има и за всички водещи турнири с участието на национални отбори - Световни и Европейски първенства, Копа Америка и Лига на нациите. Анализи се правят както на мачовете от квалификациите, така и от елиминационната фаза. В страницата има също информация за предстоящите мачове и актуална ТВ футболна програма. Така играчите ще научат по кои канали и от колко часа ще се предават срещите, на които са заложили или смятат да заложат.

Ако искате да сте в час с всички футболни прогнози онлайн, можете да се абонирате за Нострабет. Необходимо е да влезете в сайта и да заявите имейл адрес за абонамент. Информация за футболните предвиждания ще намерите и във Facebook страницата. Освен това можете да последвате в социалната мрежа и любимия Ви типстър на Nostrabet. Така ще имате възможност да научите за прогнозите, докато прекарвате време в разглеждането на постовете на Вашите приятели и познати. Предоставена е вариант и за директна комуникация с избрания от Вас типстър, като можете да му изпратите съобщение през сайта. На посочената от Вас електронна поща ще получавате още последната информация за лицензираните онлайн букмейкъри и казина в България, за техните бонус оферти, персонални и ексклузивни предложения, както и други важни новини за хазартния сектор.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

#футбол

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници