Съдбовно! Днешното новолуние с щедри дарове към тези зодии

Съдбовно! Днешното новолуние с щедри дарове към тези зодии

Pixabay

A A+ A++ A

Новолунията са време за подмладяване и изразяване. Ако имате липса в живота си, тогава това е времето, в което празнината ще бъде запълнена. Независимо дали става дума за ново преживяване, човек или предмет, новолунията ни молят да освободим място за ново начало и по-освободено поведение.

Новолунието в Близнаци бележи началото на нов цикъл. Цикълът на новолуние в Телец завършва и цикълът на новолуние в Близнаци започва на 18 юни.

Време е да подобрим комуникационните си умения, като слушаме другите и се наслаждаваме на гледните точки на другите, вместо упорито да търсим този неуловим „отговор“.

Това е добър цикъл, в който да преоценим нашите комуникационни и социални умения, като се запитаме колко всъщност приемаме информация и комуникираме по приятелски, незаплашителен начин. С тази мощна енергия на Близнаци имаме шанса да направим важни промени в живота си, пише Една.бг.

В мрежата от хора, новини и обмен на информация въздушният знак се опитва да научи колкото е възможно повече за света и да предаде на обкръжението най-интересното. Затова точно сега си струва да бъдем любопитни – не към малките и незначителни неща, а към новите възможности и хоризонти. Нека използваме посланието на новолунието, за да помислим кои сфери търсят нашето внимание, какво трябва да променим в общуването и какво място искаме да заемем в обкръжението си.

Използвайте новолунието за преразглеждане на вече позната ситуация, която заслужава ново начало. Понякога „новото начало“ е именно различен прочит на собствения ни живот. Бъдете смели и не забравяйте, че способността ни да използваме думите ни дават безценната възможност да опишем всичко, от което се нуждаем.

Има 4 зодии, за които Новолунието ще бъде изключително успешно и щедро. Ето кои са те:

Близнаци - Новолунието през юни 2023 г. във вашия първи дом на личното аз ви кани да останете любопитни относно това кои сте, какво харесвате и какви искате да бъдете. Няма по-подходящо време от сега за разкриване на най-дълбоките нужди и желания. Знайте, че не сте срещнали всички, които ще обичате в този живот – все още не. Осъзнайте, че все още не знаете всичко, което тепърва трябва да научите в този живот.

Дева - Вие сте в повратна точка в кариерата си, Дева. Просто може още да не го знаете. С това Новолуние, което активира вашия десети дом на призванието, вие ще обмислите внимателно следващия си кариерен ход и той няма да бъде грешен! Звездите се подреждат, за да ви дадат нови възможности да правите повече от това, което обичате. Отидете там, където сърцето ви казва и се доверете на процеса, че ще успеете. Новолунието ще ви донесе блясъка, от който се нуждаете сега, за да заблести короната ви по-ярко от всякога.

Стрелец - Досега се нуждаехте от напътствия и търсехте помощта на околните. Новолунието в Близнаци ще ви помогне да откриете отговорите, които търсите. Този период ще ви донесе дългоочакваното просветление. Продължавайте да се развивате и да събирате информация. Скоро хората около вас ще имат нужда от вашата подкрепа и лидерски качества.

#новолуние #зодии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници