Нелепо >> Алисия влезе в "Матрицата"! Закусва в леглото с тъмни очила!

Нелепо  >>  Алисия влезе в "Матрицата"! Закусва в леглото с тъмни очила!
A A+ A++ A

Алисия реши да заснеме импровизирана фотосесия как похапва от румсървис. Чалгаджийката е в хотелска стая, по халат и с тъмни слънчеви очила. Именно цайсите впечатлиха почитателите й, които избухнаха в смях заради комичния вид на дивата от Вакарел, пише "Уикенд".

„С тези слънчеви очила само да не уцелиш ботокса”, „Ааа, как без слънчеви очила? Гледай после и в тоалетата да се снимаш с очила, че да не видим сънливите очи. Хайде, хапни си да не остане само позата за снимка”, „Баш на спалнята със слънчеви очила. Как виждаш закуската?” – пишат й последователи.

Видът на Алисия наистина е комичен. Тя и без това използва приложения за разкрасяване, та съвсем спокойно е могла да се щракне без цайсите. Ася, както е истинското име на певицата, взима лош пример от своята колежка Андреа, която често е неадекватна и се снима на тъмно със слънчеви очила.

Алисия реши да заснеме импровизирана фотосесия как похапва от румсървис. Чалгаджийката е в хотелска стая, по халат и с тъмни слънчеви очила. Именно цайсите впечатлиха почитателите й, които избухнаха в смях заради комичния вид на дивата от Вакарел. „С тези слънчеви очила само да не уцелиш ботокса”, „Ааа, как без слънчеви очила? Гледай после и в тоалетата да се снимаш с очила, че да не видим сънливите очи. Хайде, хапни си да не остане само позата за снимка”, „Баш на спалнята със слънчеви очила. Как виждаш закуската?” – пишат й последователи. Видът на Алисия наистина е комичен. Тя и без това използва приложения за разкрасяване, та съвсем спокойно е могла да се щракне без цайсите. Ася, както е истинското име на певицата, взима лош пример от своята колежка Андреа, която често е неадекватна и се снима на тъмно със слънчеви очила.


#Алисия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници