Tinder окончателно спря работа в Русия

Tinder окончателно спря работа в Русия

pixabay

A A+ A++ A

Приложението за запознанства Tinder окончателно спря работа в Русия, както по-рано бе обявила компанията, информира ТАСС, цитирана от БТА. То е свалено и от магазините за приложения на Google и Apple.

Функциите на приложението все пак остават достъпни при включен VPN.

Компанията Match Group, което е собственик на приложението, през май обяви, че от днес спират да се удължават автоматично и платените абонаменти за руски клиенти, като потребителите ще могат да си получат обратно парите за вече заплатени шестмесечни и годишни абонаменти чрез специален формуляр на сайта на компанията. Освен Tinder, тя притежава и услугите Match.com, OkCupid, Hinge, PlentyOfFish, Ship и OurTime.

Вчера обаче руската социална мрежа "ВКонтакте" пусна бета версия на мобилното приложение "ВиКей знакомство" (VK Знакомства) за потребители на операционна система "Андроид" (Android), скоро се очаква и версия за iOS.

Отбелязва се, че потребителите на услугата за запознанства няма да срещат в услугата приятелите си от "ВКонтакте" и потребители от черния списък, макар регистрацията и влизането в платформата да става с единен акаунт за всички услуги на група VK.

#Русия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници