Габи на Иво Аръков с рекордно голям бюст!

Габи на Иво Аръков с рекордно голям бюст!

Фейсбук

A A+ A++ A

Гаджето на Иво Аръков – Габриела Николаева, вече е българката с най-голям бюст. Младата майка има огромно виме, което тежи 2 кг, разкриха близки до красавицата. 21-годишната девойка пъчи гигантски силиконов бюст, който покрай бременността и кърменето е нараснал още повече, забеляза „Уикенд”.

Надарената Габи публикува снимки от погачата на малкия Тео, а на кадрите се виждат само огромните й гърди, които без съмнение са едни от най-едрите в държавата. Бюстът на Николаева е по-голям даже и от този на Джулиана Гани, която се фука с 2000 кубика импланти. Младото момиче вече е нашенката с най-голям бюст, който възлиза на около 140-150 см. Гаджето на Иво Аръков може да бъде оприличена на Лоло Ферари. Френската секс звезда и порно актрисата бе собственикът на най-голямата гръд в света. Тя имаше цели 22 корекции на бюста. Лоло Ферари трябваше да носи специален сутиен, всеки ден да взема много лекарства и да живее с болестите, възникнали поради многото операции. Тя почина на 37-годишна възраст, задушвайки се в собствената си гръд.


Сега вече определено е ясно с какво Габриела Николаева е впечатлила любимия си Иво Аръков, който стана баща преди два месеца. Актьорът не е останал равнодушен към прелестите на пловдивчанката, които й е монтирал д-р Енчев. Габи е получила едрите си цици като армаган за бала си, те са подарък от щедрите й родители. Преди корекцията тя е била доста плоска, но хирургът е коригирал природните й дадености.


Иво и Габи се залюбиха по време на пандемията и са заедно от почти 3 години. Пловдивчанката роди от актьора син Тео. Момчето е кръстено на тъщата на Младен от „Съни бийч”. Припомняме, че Аръков се похвали, че е станал татко с нестандартен пост в социалните мрежи. Той публикува своя снимка и написа, че е „шугар деди”, а родилката определи като „милф”. „Шугар деди” е стар и богат мъж, който плаща на младо момиче да му е гадже, вид скъпоплатена проституция, а като „милф” обикновено се титулуват майките над 40 години, които имат големи деца, но все още привличат мъжките погледи. Жалкият опит за оригиналничене на таланта от Белослав не бяха подобаващо оценени от последователите му, които го разкритикуваха за тъпите публикации относно радостната вест.

#Иво Аръков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници