Деси Цонева заряза мъжа си

Деси Цонева заряза мъжа си

ФБ/Деси Цонева

A A+ A++ A

Деси Цонева и съпругът й Явор Стефанов имаха годишнина от сватбата на 6 юли. Те сключиха брак през 2019 година, когато бившата репортерка беше в напреднала бременност с дъщеря им Бианка-Димана. Тази година обаче щерката на покойния журналист Димитър Цонев не пожела да празнува с мъжа си в романтична обстановка. Тя го заряза навръх празника им и замина до купонясва с приятелки на гръцкия остров Миконос, писа „Уикенд“.

"Честита годишнина! Любов моя, нямам търпение да се върна и да те нагушкам!", написа в социалната мрежа Деси, за да замаже положението. В същото време обаче се кълчи в оскъдно облекло из гръцките барове и не изглежда да страда особено от липсата на Явор.

Заможният издател е с цели 19 години по-стар от Цонева. Той гони 60-те и зложелателите в Instagram дори го обиждат, че прилича на неин дядо.

Поради тази причина вероятно бизнесменът е решил да си почива вкъщи на дивана, а не да обикаля нощните заведения с жена си, която открай време е известна като щура купонджийка.

Откакто Димитър Цонев почина, щерка му започна да се заглежда все в по-стари от нея мъже, сякаш търсейки бащина подкрепа от тях. Бившият й приятел Георги Джамов отдавна е прехвърлил 50-те, а настоящият й партньор е в предпенсионна възраст.


#Деси Цонева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници