Любимката Габи от "Ергенът 2" чака бебе

Любимката Габи от "Ергенът 2" чака бебе

бТВ

A A+ A++ A

Вторият сезон на "Ергенът" приключи, някои от участничките продължиха да си разменят "любезност" в социалните мрежи още известно време, но никой не предполагаше, че една от най-провокативните от тях няколко месеца по-късно ще е в трепетно очакване на първото си дете.

Става дума за скандалната Габи Бланко, около която се въртяха не един или два скандала в романтичното риалити шоу. Щастливата новина съобщи лично тя във фейсбук профила си и успя да изненада почти всичките си последователи, които не я виждаха още години в тази роля. Именно нахаканата брюнетка бе сред тези, които най-много се заяждаха с Пам Велидис и с Елена, а на Пам дори се подиграваше откровено, защото е пухкава.

същност признанието, че очаква дете Габриела направи в отговор на един от въпросите, които й задаваха в мрежата. Причината е ясна - тези, които я следват са забелязали, че тя е с променена фигура от обичайното.

Все още не става ясно кой е бащата на бебето, дали то е било планирано или е изненадало бъдещите си родители, както и дали Габи има намерение да свива типичното семейно гнездо, минавайки под венчилото.

Самата Габриела още в риалити формата изтъкваше, че не е работила нито ден през живота си и няма такова желание, а вместо това иска да има до себе си красив и богат мъж, който да я гледа като принцеса. Е, дали го е открила в действителност, тепърва ще става ясно.

#"Ергенът" 2 #"Ергенът"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници