Методите на съблазняване на всички зодии

Методите на съблазняване на всички зодии

pixabay

A A+ A++ A

Овен - С комплименти и обаждания
Овните са завоеватели по природа, а съблазняването е любимото им хоби. Въртят главата си след всеки красив представител на противоположния пол и когато намерят някого, когото искат да съблазнят, не се отказват, докато не успеят. Лесно изразяват чувствата си и не им харесва, ако някой си играе с тях. Завладяват с постоянно внимание и комплименти, както и с чести обаждания и SMS-и, към които е трудно човек да остане безразличен. Не подбират много нито мястото, нито времето, защото са нетърпеливи и атакуват в момента, в който набележат „плячката си“. Директни, чаровни и напористи, разсмиват с шеги и подробности от биографията си, докато не се съгласят да ги видят отново.

Телец - С постоянство и търпение
Телците са майстори на съблазняването, чиито основни качества са постоянството и търпението. Не бързат, затова бавно се приближават до този, когото искат да завладеят и с постоянни знаци на внимание и романтични жестове постепенно влизат под кожата му. Правят конкретна стъпка само когато са сигурни, че няма да бъдат отхвърлени. Понякога е трудно да разберете истинската природа на чувствата им – отнема им време, за да ги покажат. Телците са дискретни и сдържани. Предпочитат да бъдат избрани, отколкото да направят първата крачка. Те са чувствени и романтични, а стилът им на флирт е класически. Веднъж спечелили сърцето на избрания човек, няма да го пуснат.

Близнаци - С чувство за хумор
Близнаците обичат да флиртуват, а когато съблазняват, разчитат на красноречието и чувството си за хумор. Когато тяхната забавна и остроумна страна излезе на преден план, малцина могат да им устоят. Постоянно ще глезят човека, когото искат да съблазнят, ще го водят на излети, концерти или на кино, след което с часове ще му говорят за всичко. Те са най-забавните, най-чаровните и най-находчивите във всяка компания. Ако имате достатъчно доверие в тях, разбирате ги и не държите да бъдат перфектни във всичко – ще ви свалят звездите от небето. Те са толкова забавни и чаровни, че ви се иска да ги хванете за ръка и да ги заведете вкъщи. И докато се усетите, вече са ви прелъстили.

Рак - С кулинарни специалитети
Понеже са срамежливи и донякъде затворени, Раците не са прототип на прелъстители. Те са изключително чувствителни и внимателни, а способността им да помагат на другите е особено привлекателна. Ще прекарат много време с този, когото харесват, ще го подкрепят безкористно и ще му показват че държат на него, а коронният им номер при съблазняването е приготвянето на различни кулинарни специалитети. Когато най-накрая успеят, ще се постараят никога да не откажат вкусен обяд, излизане на кръчма с приятели и - себе си в топлото легло. Ще оставят избраника си да живеете в заблуда, че може да си прави каквото си иска, с когото си иска и когато си иска, юздите вече са опънати.

Лъв - С внимание и подаръци
Трудно е да се устои на Лъвския чар и не е изненада, че са един от най-големите прелъстители на зодиака. Когато харесват някого, те го обсипват с внимание и комплименти. Лъвовете са щедри, така че не е необичайно да купуват подаръци или да харчат пари за скъпи вечери, излети и пътувания. Галантни чаровници, които ще похарчат цялата си заплата за 101 рози само за избрания човек или луксозен парфюм, който със сигурност знаят, че му е любим. Лъвовете винаги се държат с обекта на своето желание като с кралска особа не само в обществото, но и у дома. Обичат да угаждат и да глезят „плячката“ си. След като спечелят сърцето на противоположния пол, те стават зависими от него и не го пускат.

Дева - С галантно поведение
Девите не са от тези, които открито се обръщат към противоположния пол, но ако някой привлече вниманието им, ще направят всичко възможно да го спечелят. Ще проявят голям интерес към неговата работа, здраве и ежедневни навици. Ще му помагат, ще правят услуги, и ще печелят вниманието му с галантното си поведение. Не са особено романтични, но създават впечатление на хора, на които може да се разчита, което е много привлекателно за мнозина. След като удивят с всичките си познания в повечето научни области и ежедневието, Девите ще предприемат действия. Не очаквайте голяма изобретателност и прочувствени обяснения в любов, защото те са срамежливи и практични хора.

Везни - С романтични жестове
Красивите и привлекателни Везни се радват на голяма популярност сред противоположния пол. Те са майстори на съблазняването, а с погледа и езика на тялото ясно показват кога харесват някого. Веднага щом срещнат този, когото искат да прелъстят, слагат съблазнителната си усмивка, развяват косата си и се кикотят шумно на всяка чужда дума. Тогава желанието им за флирт е по-силно от всичко друго. Няма да се почувстват достатъчно симпатични, за да съблазняват, ако не са доволни от собствения си стайлинг и отражение в огледалото. Тяхната планета е Венера, и затова Везните са много добри във флирта. Романтични жестове, външен вид и харизма са само част от многото им оръжия.

Скорпион - С мистериозност и сексапил
Съблазняването е тяхната стихия. Излъчват изключителна сексуалност и притежават известния X фактор, който ги отличава от останалите. Когато искат да завладеят нечие сърце и да съблазнят някого, ще го погледнат дълбоко в очите, ще изпъчат леко устни и ще използват езика на тялото си, за да му кажат, че го желаят. Трудно е да се устои на комбинацията от тяхната привлекателност и мистериозност, която лъха от погледа им, затова по правило печелят когото искат без особени усилия. Те са истински майстори, когато става дума за флиртуване и го правят дори когато не искат резултат. Няма да разберете кога сте се озовали в тяхната сигурна прегръдка, на която не можете да устоите.

Стрелец - С усмивка и игри
Дружелюбните Стрелци завладяват с широка усмивка и интелигентност. Когато искат да съблазнят някого, бързо печелят благоразположението му с любезното си и достъпно поведение и чувство за хумор. Стрелците са честни и открити, така че лесно изразяват чувствата си и най-много ги привличат свободолюбивите хора, които като тях винаги са готови за приключения и желание за нови дейности. Стрелците обичат пътешествията, игрите и провокациите. Те винаги са готови да разкажат увлекателна, пикантна и интересна история. Тъй като имат навика да флиртуват само защото им е интересно, често в крайна сметка нараняват някой, който наистина се интересува сериозно от тях.

Козирог - С увереност и остроумие
Когато харесват някого, Козирозите са решени да го спечелят на всяка цена. Бавно подготвят почвата и печелят със самочувствие и увереност. Ще обезоръжат обекта си на симпатия с галантно поведение и внимание, ще го заведат на изискан ресторант и ще поръчат най-скъпото вино. Ще говорят остроумно за изискана храна, политика, филми и книги и ще оставят впечатлението на успешен и качествен човек, който не е за изпускане. Козирозите са честни и директни, когато флиртуват. Те не обичат непринудени игрички без сериозно намерение и често могат да бъдат резервирани. Освен това другите са заинтригувани да разберат какво се крие под спокойната им и хладна външност.

Водолей - С харизма и интелект
Ако искат да спечелят някого, постигат най-добри резултати, когато не се стараят твърде много. Тяхната интересна личност, съчетана с малко нетрадиционното им поведение, е изключително привлекателна за другите и те искат да ги опознаят по-добре. Противоположният пол ги намира за интересни, а необичайното им чувство за хумор и вълнението, което внасят в живота на другите, са качества, които им помагат да съблазняват. Обичат да флиртуват, за да покажат на другите своята харизматична природа. Много са добри в това, като се има предвид обонятелната интелигентност, чувството за хумор и секси външен вид. Оригиналните им жестове винаги привличат вниманието.

Риби - С добре подбрани думи
Печелят вниманието на противоположния пол с нежност и топлота. В тяхната компания всеки се чувства сигурен и специален, защото интуитивно знаят какво да кажат в дадения момент. С техните избрани думи и романтични жестове могат да разтопят сърцата на всеки. Изключително чувствени и гъвкави са, а мечтателният им вид обещава незабравими любовни моменти. Никой не може да остане имунизиран срещу вродения им чар и топлина, която излъчват. Понякога са срамежливи и не знаят как да започнат да ухажват, затова изглеждат малко непохватни, което предизвиква съчувствие от противоположния пол. Без значение обаче как съблазняват, никой не може да се измъкне от тяхната мрежа, информира BulNews.

#зодии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници