Като на филм: Обраха обменно бюро в Хасково посред бял ден

Като на филм: Обраха обменно бюро в Хасково посред бял ден
A A+ A++ A

Обир на обменно бюро в Хасково. Сигналът е получен малко преди обяд.

От полицията съобщиха, че тепърва ще се установява колко точно пари са откраднати. По информация на NOVA обирът е станал през съседно помещение, където крадците са пробили стената. Преглеждат се видеокамери в района.

Миналата година друго обменно бюро в Хасково беше обрано по подобен начин, след като крадците направиха дупка в стената и задигнаха 90 000 лева.

Според местния сайт xnews.bg, е проникнато в чейндж бюро на ул."Христо Ботев" зад Бизнесцентъра. Сигналът за обира е подаден от комшии малко преди 11 часа.

Вандалите са проникнали през съседното помещение на козметичния салон. От там е направена дупка в стената към чейндж бюрото и е разрязана металната каса. По първоначална информация в нея е имало близо 20 000 лева.

Един от собствениците е бил на местопроизшествието и споделил пред xnews.bg, че при обира не се е включил СОТ-а. Освен сигнално охранителна техника е имало и видеонаблюдение. От записите на камерите се виждало как двама мъже с шапки, без маски, задигат парите от металната каса.

Чейндж бюрото е част от верига известни обменни бюра в Града на Богородица.

#обменно бюро #обир #Хасково

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници