Най-накрая: Ето кой е бащата на Андреа Банда Банда

Най-накрая: Ето кой е бащата на Андреа Банда Банда

инстаграм

A A+ A++ A

Андреа Банда поддържа редовно присъствие в социалните мрежи заради постоянните си активности като инфлуенсър. Но въпреки популярността си, тя от години крие семейството си от любопитните погледи.

Отдавна е ясно на обществеността, че брюнетката не е обикновено момиче, а е милионерска наследница, което вероятно е повлияло и за развоя на много от професионалните ѝ възможности, както и за това тя да се издържа от години в социалните мрежи.

Бъбривата брюнетка е дъщеря на бизнесмена Красимир Петков Влъчков, който е част от директорския съвет на "Топлофикация Банско". Освен това той е и съдружник в редица дружества. Запознати издават, че Влъчков е вкарал в бизнеса и младия мъж на Гала – Стефан Николов, като по този начин успял да бетонира присъствието на наследницата си в предаването.

В един момент обаче инфлуенсърката прецени, че изявите в "На кафе" ѝ идват доста нагоре и напусна, уж с идеята да търси себе си, пише "Флагман". Преди броени дни тя се осмели да покаже за сефте баща си, който я возил по задачи неотдавна.

Андреа Банда Банда най-накрая показа богатия си баща (СНИМКА) - 2


#Андреа Банда Банда

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници