Братът на Алексей Петров проговори! Коя е простреляната жена при убийството?

Братът на Алексей Петров проговори! Коя е простреляната жена при убийството?
A A+ A++ A

"Не знам брат ми Алексей Петров да е получавал смъртни заплахи! Разбрах за кончината му преди половин час и съм много разстроен".

Това с треперещ глас заяви пред "България Днес" Огнян, брат на застреляния Алексей Петров.

Междувременно стана ясно, че жената, която бе простреляна заедно с Алексей Петров не е Ива Петрова, както беше съобщено по рано. Тежко ранената е негова физиотерапевтка от голяма столична болница, която се е грижела за Петров, след нараняване на крака му. Тя е тежко ранена, но е жива. Дори е била контактна преди да бъде поставена в медикаментозна кома. По-рано се появи информация, че жената е починала, но за щастие това се оказа, че не отговаря на истината. Опровергана бе и информацията, че двойката се е движела без охрана. Трима гардове са Пазели Петров и дамата му, съобщиха от МВР.

Алексей Петров е бил убит в тузарския столичен квартал "Драгалевци" от велосипедист е последната информация за убийството. Според няколко различни източника Петров е прострелян в главата с един куршум.

С Петров е била жена, която движи основната част от бизнеса му. Двамата редовно са правили разходи на Витоша по същото време. Жената също е простреляна и впоследствие е откарана в болница в столицата в тежко състояние. Двамата са се разхождали в Драгалевци по пътеката към станцията на лифта Бай Кръстьо.

Градският прокурор на София Илияна Кирилова, заедно с двама от заместниците й Христо Кръстев и Ивайло Илиев, са на мястото на убийството.



#Алексей Петров #убийство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници