Мъжете от тези зодии са най-проклетите съпрузи

Мъжете от тези зодии са най-проклетите съпрузи

pexels

A A+ A++ A

Надежден и грижовен, мил и верен, честен и романтичен - собственикът на тези качества може да се нарече идеален съпруг. Но има и анти-съпруг - това е този, който не може да се нарече добър семеен мъж и едва ли ще направи жена си и децата си щастливи. Кои мъжки зодии, според астролозите, са недостойни да носят титлата най-добър съпруг?

Овен
Обещания под път и над път, а след това - задънена улица. Овенът отново е забравил да купи цветя за рождения ден на съпругата си, не помага с чистенето, държи се като пълен тиранин. А ако жена му поиска развод, само ще се изсмее. Овенът никога няма да пусне тази, която толерира странностите му, защото къде другаде ще намери такава жена?

Близнаци
Общителният и приятен мъж Близнаци се харесва на жените и може да завладее всяка красавица. Ами ако е женен? „О, каква дреболия!“ - ще каже подопечният на Меркурий и ще тръгне да съблазнява съседката на стълбището. „Аз съм забавен, аз съм красив, аз съм страхотен любовник!“ Това е мотото на кръшкача.

Рак
Ето го, скритият тиранин и деспот. В обществото всичко е красиво, но у дома е пълна лудница. Не, Ракът няма да набие жена си за неизмити чинии. Но ще има да се цупи ден и нощ. Няма да говори, а само ще сумти. Но това стига, за да отрови атмосферата в къщата.

Дева
„Защо да ти купувам цветя? Само пари на вятъра, нека по-добре ти взема тиган. Но защо ти е тиган, ти така и така не умееш да готвиш?“
Това са все откъси от емоционалната реч на земния господин. Животът със съпруг Дева е ежедневен морален тормоз. Съпругата е винаги виновна, а той е агънце.

Не всички мъже, родени под съзвездията Овен, Близнаци, Рак и Дева, са ужасни брачни партньори, защото има изключения от правилото. Естествено, само колкото да го потвърдят.
Нека дамите, готови да се омъжат за тези хубавци, помислят два пъти преди това!

#съпруг

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници