Мястото на убийството на Алексей Петров е избрано неслучайно

Мястото на убийството на Алексей Петров е избрано неслучайно

стоп кадър

A A+ A++ A

Самата реализация на убийството е технология. Обикновено тези неща се извършват от професионалисти и има една предварителна сериозна подготовка за това деяние и поради тази причина, ако има достатъчно информация, а такава имат само разследващите, може да се направят някакви разсъждения - това коментира пред БНТ журналистът от в. "Капитал" Йово Николов.

Според него, мястото е избрано неслучайно, извършено е с дългоцевно оръжие, което предполага една доста голяма степен на точност.

"Това е третият официален атентат срещу Алексей Петров. Първият също беше извършен с дългоцевно оръжие, неуспешен, разбира се. Предполага се, че е извършено от професионалисти. И като казвам, че това изисква една сериозна подготовка, логично е да се смята, че движението на Алексей Петров е било старателно изучавано", каза Йово Николов.

По думите му, за разлика от битовите престъпления, когато се говори за поръчкови убийства, разкритията им са 0,01%. И обществото така е настроено, че тези подобни убийства ще влязат в графата - неразкрити.

#Алексей Петров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници