Певецът, обърнал "Моя страна..." на кючек: Искат да ми вземат къщата

Певецът, обърнал "Моя страна..."  на кючек: Искат да ми вземат къщата

Стоп кадър/НОВА

A A+ A++ A

Не знам дали тези хора, които ми се обаждат телефона и ми искат пари, са автентични. Двама от тях се представиха за адвокати. Исканите суми са различни, казва за „България Днес“ рапърът Христофор Галовски – Фараона.

Роденият в Кнежа певец и финалист от „Гласът на България“ нашумя в скандал заради неговата чалга версия на хита на Емил Димитров „Моя страна“. Емил Димитров син побърза да заяви в медиите, че ще съди Фараона за авторски права, а паричният му иск към осквернителя е на стойност 15 000 лв.

„В рамките на няколко дни ми звъняха различни хора. Може би е някаква измама всеки да иска пари. Не съм се виждал лично със сина на Емил Димитров. Предполагам, че това не е законно - да те търсят за пари по телефона и под масата, без дело и без съдебно решение“, смята той.

Той обаче уточнява че не е разговарял със сина на Емил Димитров. „Не ми е казал в личен разговор: „Да, тази сума трябва да ми я дадеш“, признава Кристофър. Неговото обяснение за сумите които му искат по телефона е манипулация и прикриване на данъци

Фараона произведе и новината, че ако наследникът на естрадната легенда реши да се обърне към съда, го очаква протест. „Много хора от цялата страна ми се обадиха да ме поздравят за песента. Казаха, че ако се стигне до съд синът на Емил Димитров го очаква много голям протест“, разкрива Галовски.

Най-голямата му тревога е свързана с къщата, в която живее цялото му семейство, болният му баща и трите му малки деца.

„Могат да ми продадат дома, защото аз нямам тези пари, които се твърди, че се искат от мен“, опасява се Кристофър.


#Емил Димитров #кючек

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници