Дебора 2! Млада майка от пловдивско е ръгана с шило, бита и стреляна от съпруга си

Дебора 2! Млада майка от пловдивско е ръгана с шило, бита и стреляна от съпруга си
A A+ A++ A

Още един случай на лека телесна повреда, определена за жена, която три дни е била стреляна, измъчвана и бита от съпруга си по особено жесток начин.

„И извади пистолета и стреля срещу мен. И започна с адската злоба, с токати да ме удря в гръдния кош“, разказа битото момиче, цитирано от Glasnews.

„Само искам едно да кажа. Ще направя убийство. Невиждано досега. Ще закопая жертвата си, в найлони и в чували.

По принцип, за убийство е 20-30- до живот. Аз минавам под 20, защото си признавам вината. Виж, в най-лошия случай, си взимам един добър адвокат, 15 години. В най-лошия случай, с работа, предсрочно, на 10-тата година съм вънка“, казва в запис насилникът и съпруг на момичето.

„Много се радваме, че се прибра жива, защото вика мамо, можеше да ме остави на полето, където си бяхме, да ме изядат кучетата, нямаше да ме докарат даже вкъщи с ковчег“, разказаха родителите на момичето.

Тя е на 24 години от Пловдив. Разбираме, че момичето е с висока температура, две счупени ребра и болки по цялото тяло. Твърди, че е пребита от съпруга си. Не крие раните си, но крие своята самоличност.

„Не желаем, ако някой разбере за кое момиче става въпрос да се публикуват нейни снимки, ние си казваме истината, за да има справедливост“, каза майката на момичето.

Родителите на младото момиче не искат дават гласност на случилото се с дъщеря им до момента, в който виждат констатацията на съдебния медик, който определя състоянието на дъщеря им като лека телесна повреда.

„Значи трябва човек да умре, да се случи най-лошото, за да може да се пише, че повредата е или средна, или тежка повреда“, посочи майката.

„Съпруга ми употребяваше наркотици. Така стана, че той видя някакви клипчета в Телеграм, обаче аз нито имам такива клипчета и снимки.

Няколко пъти му отговарях, че не съм му изневерявала и той тогава се ядоса още повече и започна да ме удря, за да може да се спре, да не ме удря, аз реших, да му казвам това, което той иска да чуе. Изкара от багажника на колата една метална тръба“, разказа битото момиче.

„Бита, насинена, надупчена с шило, с отверка. А тук лекарят е писал лека телесна повреда“, заявиха родителите.

27-годишният Денис има богато криминално минало. На въпрос дали се е случвало и друг път да й посяга, той отговаря: „Всичко което се е случило в Германия си остава в Германия“.

Мъжът беше задържан от пловдивските криминалисти.

#домашно насилие

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници