Фондация "Стилиян Петров" с DMS за дарения

Фондация "Стилиян Петров" с DMS за дарения
A A+ A++ A

Фондация "Стилиян Петров" вече има активен DMS (Donors Message Service) за дарение. Всеки, който има желание да подкрепи каузата на един от най-обичаните български футболисти, да застане до хората, борещи се с онкологични заболявания и да им дари надежда, може да го направи като изпрати SMS с текст DMS STAN. Цената на всяко едно съобщение е 1 лев.

"Вълнувам се, че Фондация "Стилиян Петров" предоставя още един начин за подкрепа на всички онези, които преминават през тежък период в своя живот. Вярвам, че ще успеем да им бъдем в помощ", коментира Стилиян Петров.

На 6 септември, водени от Петров, световни и европейски шампиони, носители на КЕШ и трофея от Шампионската лига, първенци на Англия, Германия, Италия, Шотландия и Франция, носители на Златната топка, Златната обувка и куп други звездни отличия ще се съберат в центъра на София, за да покажат, че по-силна от болката е само надеждата.

"Благотворителният "Мач на Надеждата" ще бъде специално събитие за всички онези, които се борят с коварната болест. Убеден съм, че ще им дадем сили, кураж, но най-вече – надежда", допълни още рекордьорът по мачове с националната фланелка на България, цитиран от организаторите.

#Стилиян Петров #ДМС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници