Защо да си направя Palms bet регистрация?

Защо да си направя Palms bet регистрация?

Phillip Kofler from Pixabay

A A+ A++ A

Ако имате интерес към сайта за залози на Palms bet, е нужно да се регистрирате в него. Това е позволено, ако имате навършени 18 години и преминете през съответната процедура по създаване на акаунт. В случай че не знаете, как да се регистрирате в Палмс бет и защо да го направите, то тогава прочетете тази публикация, в която ще ви дадем информация по темата.

Как да направя регистрация в Palms bet?

За да поставите начало на вашата Palms Bet регистрация, трябва да влезете в сайта, а след това да отидете на горния десен ъгъл, в който ще намерите бутона „Регистрация“. Кликнете на него и ще ви се зареди електронен формуляр, в който се попълват лични и потребителски данни. Попълването на електронната форма не отнема много време, както ще се убедите и сами.

Първите полета са предназначение за потребителски данни и в тях вписвате потребителско име, парола и имейл за връзка. Следва да преминете към следващата стъпка, където отбелязвате личните си данни, а именно име, фамилия, ЕГН, телефонен номер и други. В края се съгласявате с условията и правилата на сайта и слагате отметка, че не сте видна политическа личност.

Всичко това се прави, за да имате достъп до игрите на Палмс Бет, бонусите и пълните услуги в сайта. При положение че не преминете през регистрация, няма да можете да залагате в тази онлайн платформа. Разбира се, това не е всичко, което се налага да направите, за да играете.

Активация на акаунт в Палмс бет

Някои хазартни оператори имат изискване за активиране на акаунта чрез линк, който получавате на вашия имейл, за да стигнете до различните кампании с предложения и игри в сайтовете им. От Палмс Бет обаче не изискват да активирате акаунта си, след като сте преминали през регистрация.

Вие ще получите имейл за успешно създаден акаунт и вече можете да извършите вход в сайта, без да е необходимо да натискате активационни линкове и други. Всичко става много бързо и вече можете да преминете към извършване на депозит чрез някой от наличните методи за депозиране.

Последната стъпка е верификацията, за която ще ви обясним малко по-подробно. Това е задължителна идентификация чрез предаване на лични документи, за да уверите компанията, че ви сте лицето, което е регистрирало акаунта. А сега, нека видим, как да се верифицирате в сайта.

Верификация в Palms bet

Верификацията в Palms bet изисква от вас да качите двустранно копие на лична карта в профила си. Снимката трябва да е цветна и четлива, за да личат данните ви. В случай че прикачите копието, е необходимо да изчакате до 48 ч., за да бъдат прегледани документите. За щастие в повечето случаи процедурата трае много по-малко, тъй като екипът на оператора работи неуморно за вас.

При положение че не преминете през верификация, няма да можете да теглите печалбите си от игралната сметка. Ето защо, не е препоръчително да бавите този процес твърде дълго време, защото не можете да вземете спечелените си пари от различните видове игри. В някои случаи може да се наложи да прикачите и още документи, като например снимка на вашата банкова карта.

За въпроси относно верификацията и нужните документи, можете да се обърнете към поддръжката, която ще ви съдейства. Те ще ви обяснят, как да прикачите документите в профила си, какво е нужно да направите и ще ви информират, когато преминете успешно процедурата.

Заключителни думи

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

*Информация от партньор

#регистрация

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници