Лют скандал разбил любовната триада! Тротинетката се маха от България!

Лют скандал разбил любовната триада! Тротинетката се маха от България!
A A+ A++ A

"Напускам България. Заминавам в Италия с моя приятелка", каза за "България Днес" Емили Тротинетката. Скандалното блонди посети София в края на миналата седмица, за да направи резервация на самолетни билети за Ботуша.

Русокоската от Плевен призна, че причината да каже "довиждане" на родината е сериозен конфликт в "любовната триада", в която живя близо година. Още в столицата Емили стана част от "тройката", в която освен нея влизат още бившият културист и участник във "Фермата", 38-годишният Тихомир Рангелов, и 31-годишната възпитаничка на румънската гимназия в София Елизабет Зарева. Тримата деляха обща квартира в района на столичния Южен парк, но преди няколко месеца се преселиха във Варна в апартамент на бащата на ексатлета, който върти крупен фармацевтичен бизнес.

За изданието Тротинетката довери, че "любовната триада" е на път да се разпадне. От над месец тя имала конфликт с Елизабет коя да бъде първа в сърцето на Тихомир. Две години бившето момче се радваше на обичта на бившия културист, но в лицето на Елизабет Емили получила сериозна конкуренция. Наскоро се стигнало до скандал между двете изгори на Рангелов. Елизабет заплашила, че се изнася от жилището в морската столица, защото не можела да дели Рангелов. "Няма да живея в тройка!", обявила другата любима на бившия атлет. Предполага се, че той предпочел Елизабет, която е биологична жена и няма да й се налага смяна на пола, както на Тротинетката, за да сключи брак с него. Първо за "България Днес" Елизабет сподели, че с Тихомир вдигат сватба през септември и вече е ясно, че тя няма да се откаже да отведе екскултуриста в гражданското. В потвърждение на избора на Рангелов са и последните снимки от социалката на бъдещите младоженци, на които вече липсва размирното блонди.

#Емили Тротинетката

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници