В Ретрограден Юпитер сме: Ето какво да очаква всяка зодия

В Ретрограден Юпитер сме: Ето какво да очаква всяка зодия

Pixabay

A A+ A++ A

Ако напоследък не ви е лесно да бъдете положително настроени за бъдещето, няколко астрологични събития може да са ви виновни. Слънцето, преминаващо през продуктивния и прагматичен знак на Дева, е основният виновник, тъй като това време на годината е свързано с приоритизиране на логиката, решаването на проблеми и критичното мислене, пише tialoto.bg. Да не говорим, че тазгодишният сезон на Дева се управлява от ретрограден Меркурий, транзит, известен с това, че причинява пристъпи на неразбиране, забавени планове и цялостно объркване.

При толкова много несигурност е разбираемо, че може да не се чувствате толкова щастливи, особено с приближаването на ретроградния Юпитер през 2023 г. Планетата на изобилието и късмета, която е и най-голямата в Слънчевата система, е отговорна за нашето вдъхновение. Въпреки това, с разгръщането на годишната ретроградност на Юпитер, способността на всеки зодиакален знак да мечтае и да гледа по-оптимистично на живота, може да избяга временно.

Като една от по-бавно движещите се планети в астрологията, Юпитер е ретрограден всяка година за около четири месеца. Въпреки това, тази година е първият път, когато този газов гигант ще бъде разположен ретрограден във фиксирания земен знак на Телец от повече от 12 години, подчертавайки област от вашата натална карта, която не е претърпяла този вид влияние от доста време.

Юпитер е ретрограден от 4 септември и ще бъде такъв до 30 декември, а вие ще бъдете призовани да преразгледате надеждите, мечтите и идеалите си, особено онези, които сте култивирали в дома, управляван от Телец във вашата натална карта. Това е възможност да промените гледната си точка относно финансите, вещите и нуждите си. Може да бъдете подканени да се откажете от всяко високомерно или прекомерно поведение или от желанието си да се глезите или пък да купувате неща, от които всъщност не се нуждаете.

Може да преосмислите мечтите си в дългосрочен план. Въпреки че вярата ви може да бъде изпитана сега, това ще опрости живота ви и ще ви позволи да разберете от какво наистина се нуждаете, за да живеете по-пълноценно.

А ето и какво може да очаква всеки зодиакален знак по време на ретроградния Юпитер през 2023 г.:

Овен (20 март - 20 април)

На 4 септември Юпитер ще застане ретрограден във втория ви дом на парите, притежанията и ценностите, подтиквайки ви да преразгледате текущите си активи. Може да започнете да обмисляте от какво имате нужда в материалистичен смисъл и как можете по-добре да осигурите тези ресурси. Струва си да помислите и върху навиците си на харчене, за да сте сигурни, че не живеете твърде "на широко". Вашите финансови желания може да започнат да се променят сега, особено ако сте забелязали, че не са в съответствие с дългосрочните ви цели.

Телец (20 април - 20 май)

Този месец Юпитер ще бъде ретрограден във вашия знак за първи път от повече от десетилетие. Минавйки през първия дом в наталната ви карта, тази ретроградност е възможност да промените някои от мечтите и стремежите, които имате за себе си. Личните цели, които сте си поставили, нарастват със стабилни темпове, но покрай тази ретроградност е възможно да спрете и да обмислите напредъка си. Доволни ли сте от частите от себе си, които развивате? Ако не, считайте това за възможност да се върнете към чертожната дъска.

Близнаци (20 май - 21 юни)

След 4 септември вие ще прегледате и преосмислите някои от вътрешните вярвания и истини, които сте следвали, тъй като Юпитер е ретрограден във вашия 12-и дом. През последните месеци сте изградили някои силни вътрешни философии, но сега ще бъдете насърчени да се върнете към преживяванията, които са оформили вашите перспективи. Това е страхотно време да направите малко вътрешно размишление, особено около навиците, които практикувате зад затворени врати.

Рак (21 юни - 22 юли)

С началото на месеца ще започнете да обмисляте как се развиват вашите приятелства и съюзи. Напоследък сте били по-запалени в създаването на по-силна общност около себе си, а тази ретроградност е шанс да преразгледате своите надежди и мечти относно вашите връзки и отношения. Търсите стабилни, надеждни хора, на които да разчитате в живота си, и тази ретроградност е възможност да обмислите какво крие бъдещето по тази тема в живота ви.

Лъв (22 юли - 23 август)

Ще бъдете призовани да преосмислите бъдещето на вашата кариера и професионални начинания. Напоследък непрекъснато се стремите да растете и да се развивате професионално, a Юпитер ще е ретрограден във вашия 10-и дом, така че вярата ви в това, което правите, може да бъде подложена на изпитание. За щастие, това ви дава възможност да направите всякакви корекции около дълголетието, за което жадувате, когато става въпрос за вашия професионален имидж.

Дева (23 август - 22 септември)

На 4 септември ще започнете да преразглеждате настоящите си възгледи и да си създавате някои нов относно света около вас. Новите ви възгледи ще се коренят най-вече в желанието ви за сигурност и дълголетие. Това е период да обмислите какви са вашите лични истини и как сте ги развивали досега. Това може да е период, в който вашата вяра или духовни вярвания да бъдат подложени на изпитание.

Везни (22 септември - 21 октомври)

Вие след 4 септември ще започнете да преразглеждате някои от допълнителните финансови отговорности и задължения, които сте поели наскоро. Установяването на дългосрочна стабилност в областта на материалните печалби е нещо, на което ще дадете приоритет. Ще преосмислите как сте работили за натрупването на тези устойчиви активи. Ако сте споделяли ресурсите си с друг човек, може да откриете, че сега преоценявате границите си с него, за да сте сигурни, че настоящото ви споразумение може да бъде ползотворно за вас в дългосрочен план.

Скорпион (21 октомври - 22 ноември)

Развитието на вашите романтични отношения започва да се преразглежда след 4 септември, тъй като Юпитер е ретрограден във вашия седми дом. Преживявате много растеж в интимните си връзки, но ще бъдете подканени да обмислите някои от вашите надежди и мечти за дългосрочните ви партньорства. Това може да е време, в което вярата ви в други хора може да бъде изпитана и ще видите дали връзката ви наистина може да издържи на изпитанието на времето. Не се страхувайте да се доверите на хората около вас, особено на тези, които вече са ви показали, че няма да ходят никъде.

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

Тъй като Юпитер, вашият владетел на картата, става ретрограден този месец, вие ще започнете да преразглеждате настоящите навици и рутини, които имате. Ако някой от тези ритуали се нуждаят от фина настройка, сега е моментът да направите корекциите. Важно е да се чувствате освободени от ежедневните си практики, а не ограничени. Не се страхувайте да промените нещата, особено ако не са в съответствие с дългосрочните ви цели.

Козирог (21 декември - 19 януари)

На 4 септември Юпитер ще бъде ретрограден в Телец, отбелязвайки началото на период на ревизия по отношение на вашите творчески хобита, страсти и дейности за свободното време. Напоследък разширявате желанието си за удоволствие и удовлетворение и, тъй като планетата на растежа се забавя в небето, вие ще преразгледате начините, по които разпускате. Чувствайте се свободни да помислите върху нещата, които наистина ви носят удоволствие.

Водолей (19 януари - 20 февруари)

Развитието, което преживяхте във вашия четвърти дом - дома и семейството, ще започне да се преразглежда на 4 септември. През последните месеци си представяхте как би могло да изглежда едно по-сигурно и спокойно местообитание и с настъпването на ретроградността ще преразглеждате начините, по които превръщате тези мечти в реалност. Въпреки че вярата ви може да бъде подложена на изпитание през този период, ще придобиете яснота относно това как изглежда една стабилна, приятна среда зад затворени врати.

Риби (20 февруари - 20 март)

За вас настъпва период на преразглеждане по отношение на вашите настоящи идеи и перспективи за бъдещето. Сега е моментът, в който вие ще започнете да разширявате начина си на мислене. Въпреки това, докато тази ретроградност се развива, вие ще бъдете призовани да преразгледате част от информацията, която сте получили. Независимо дали в момента сте на училище, или учите ново умение, сега е добър момент да помислите върху това, което сте научили досега. Това е време да се доверите на процеса и да бъдете търпеливи – майсторството не идва за една нощ! Искат се усилия от ваша страна!

#ретрограден Юпитер #зодии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници