Десподов в ПАОК: Обичам гръцката музика, храна и плажове - бързо ще се адаптирам

Десподов в ПАОК: Обичам гръцката музика, храна и плажове - бързо ще се адаптирам
A A+ A++ A

“Не обичам да говоря много, предпочитам да го правя на терена. Нямам търпение да се присъединя към съотборниците си и да започна да играя за ПАОК. Благодаря на феновете за топлото посрещане, надявам се да ги радваме с много успехи през следващите години”, обяви българският национал Кирил Десподов в първото си интервю като футболист на ПАОК.

Крилото премина в гръцкия круб от Лудогорец. Пред клубната телевизия на гранда от Солун той сподели, че е добре запознат с гръцкото първенство и се надява, че с изявите си да донесе много радост на феновете на “Тумба”.

“Получих хиляди съобщения от фенове на ПАОК и се убедих, че те са наистина развълнувани от идването ми в отбора. Решението да приема офертата беше лесно. От ПАОК ми показаха, че действително ме искат и демонстрираха уважение към мен, а аз държа да отвръщам на хората със същото”, започна той.

“Следя гръцкото първенство. Имате силни отбори и много дербита. Местните клубове се представят силно в евротурнирите. ПАОК е голям отбор, с невероятни фенове. Знам, че атмосфертата по трибуните е гореща. Колкото до Гърция, само ще кажа, че прекарвам тук почти всяка ваканция, харесвам хората, храната и музиката ви. Със сигурност няма да имам нужда от много време за адаптация”, добави българинът.

“В ДНК-то ми е да съм шампион. В предишния ми клуб винаги се борехме за титлата, това е в кръвта ми. Гладен съм за трофеи и наистина вярвам, че с ПАОК мога да постигна целите си и да направим феновете щастливи. Това е мисията ми тук. Надявам се заедно да се развиваме като отбор и да печелим титли”, завърши бившият футболист на Лудогорец.

#ПАОК #Кирил Десподов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници