ВИДЕО Борисов каза кой е кандидат-кметът на ГЕРБ за Пловдив, за София обаче си мълчи

ВИДЕО Борисов каза кой е кандидат-кметът на ГЕРБ за Пловдив, за София обаче си мълчи

Стоп кадър/ФБ/Бойко Борисов

A A+ A++ A

Константин Димитров е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив. Това обяви лично лидерът Бойко Борисов.

"Имахме много предложения включително и от IT сектора, но се спряхме на него. Той е тих и мълчалив. Успешен кмет на район "Тракия" три мандата", изтъкна Борисов.

Костадин Димитров, сочен за един от претендентите за градоначалник.


Той се обърна към пловдивчани да дадат доверието си на ГЕРБ. "Има с какво да сравнявате в последните три години. Преди време благодарихме на Зико, после на Иван Тотев. Сега координатор е Митко Колев. Бавно и постепенна правим смяна на поколенията в партията. При едни добри резултати на изборите, с нашето участие в сглобката, ще помагаме на Пловдив. Това ми е любим град", посочи Борисов.

"Благодаря на генерал Борисов за доверието. Следвам го 17 години. Благодаря на членовете на партията от Пловдив, които ми гласуват доверие", заяви Димитров.

Според него жителите на "Тракия" се притесняват, че няма да е кмет на този район. "Опитах се да реша много проблеми там. Сега на ход е да спечелим доверието на пловдивчани. Изготвяме програмата и ще се запознаете с моя отбор", допълни Димитров.

Той е математик по образование и спортист по таекуондо. Вицепрезидент e на федерацията.

Борисов каза, че има шест много добри кандидати за София. "Сега като се прибера, ще преценя", добави лидерът. От два месеца кандидатите на нашите коалиционни партньори са надолу, само хейт. Когато си построил в София хиляди километри, паркове, фонтани, все ще намериш някое накриво поставено паве", обясни Борисов.

Той препоръча в Пловдив да се води позитивна кампания. "Това е интелигентен град, хората ще видят направеното и на какво може да се разчита", добави лидерът, цитиран от "24 часа".

#ГЕРБ #кандидат-кмет #Пловдив #Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници