Костадинов: Някой да е виждал Карадайъ? Почвам да се притеснявам за него

Костадинов: Някой да е виждал Карадайъ? Почвам да се притеснявам за него

костадин костадинов

A A+ A++ A

Още в петък поискахме изслушване на председателя на ДАНС и може би това е причината в момента да го няма. Той трябваше да е тук, за да отговаря на нашите въпроси за машините, за честността и прозрачността на изборния процес, защото в медиите се появиха публикации за участието на вече покойни мутри в изборния процес. Така че би било добре председателят на ДАНС да бъде тук, но подозирам, че ще го скрият. Това коментира пред медии лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

В момента отливът на избиратели от тези три формации (ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС) е огромен. Дори в ДПС има опити за освобождение, там се случват доста трусове в последните няколко седмици – цели структури напуснаха, знакови кметове бяха махнати, а пък Мустафа Карадайъ вече го няма доста време... Някой не се ли запита къде е тоя човек? Почвам да се притеснявам за него, обърна се Костадинов към журналистите.

На въпрос за местния вот лидерът на „Възраждане“ бе категоричен, че техният кандидат за кмет на София в лицето на Деян Николов ще бъде със сигурност на балотаж.

#"Възраждане"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници