Тръмп: Като стана пак президент - ще разследвам медии за държавна измяна

Тръмп: Като стана пак президент - ще разследвам медии за държавна измяна
A A+ A++ A

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп призова американската телевизионна компания Ен Би Си (NBC) да бъде разследвана за "държавна измяна" заради репортажи за него, излъчени от медията и нейните филиали, предаде ДПА, цитирана от БТА.

"Почти всички те са нечестни и корумпирани, но "Комкаст" (Comcast), със своето едностранчиво и порочно отразяване от страна на "Ен Би Си Нюз" (NBC NEWS), и по-специално Ем Ес Ен Би Си (MSNBC), често и правилно наричана "Ем Ес Ди Ен Си" (Ди Ен Си е Националния комитет на Демократическата партия - бел. ред.), трябва да бъде разследвана за своята "Заплашваща страната държавна измяна", пише Тръмп.

"Казвам предварително, открито и с гордост, че когато УСПЕЯ да стана президент на САЩ, те и други представители на слабите медии на статуквото, ще бъдат щателно проверени за тяхното съзнателно нечестно и корумпирано отразяване на хора, неща и събития", продължи Тръмп в тирадата си в социалните мрежи, насочена срещу компанията майка на Ен Би Си.

Сред оплакванията на Тръмп е отразяването от страна на Ен Би Си и други телевизии на приятелските му отношения с руския лидер Владимир Путин, чийто дневен ред е в противоречие с този на правителството на САЩ, посочва ДПА.

"Те са истинска заплаха за демокрацията и всъщност са ВРАГЪТ НА НАРОДА!", заяви още 45-ият президент на САЩ в съобщение, публикувано в неговата социална медия "Трут соушъл" (Truth Social). "Медиите за фалшиви новини трябва да платят висока цена за това, което направиха с нашата някога велика страна!", добави той.

#Доналд Тръмп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници