Култовият бос на Локо Пд Крушарски се закани люто на Лудогорец и ЦСКА

Култовият бос на Локо Пд Крушарски се закани люто на Лудогорец и ЦСКА
A A+ A++ A

Съсобственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски направи любопитен коментар пред SportLive.bg по повод предстоящите сблъсъци с Лудогорец и ЦСКА, които ще покажат готов ли е отборът воден от треньора Александър Томаш да се бори за титлата.

„Черно-белите“ се представят изумително от началото на сезона и са на върха в класирането с 28 точки. Селекцията на Томаш пренаписа и историята на клуба, след като подобри рекорда от поредни победи на отбора, като серията вече достигна до 9 успеха.

В сряда Локо Пд гостува на Лудогорец, а в понеделник приема ЦСКА на стадиона в парк „Лаута“ под тепетата. „Орлите“ и „червените“ се считаха за основните фаворити в битката за шампионската титла, но „черно-белите“ объркаха сметките и са приятната изненада през кампанията.

„Ще ги бием и двата отбора. Лудогорец си имат една обеца на ухото от нас. Ние сега ще им покажем как се играе мач. Ние не сме несериозни. Заели сме сериозна позиция. Все пак е футбол и ще играем за победа“, отсече Крушарски пред SportLive.bg от Аржентина за предстоящите мачове с разградчани и армейците.

„Програмата минимум са 2 точки от двубоите с Лудогорец и ЦСКА. Всеки мач е трудно. Ние играем най-трудно с по-слабите отбори. Мобилизираме се срещу по-силните“, подчерта бизнесменът.

Наскоро в изказване пред SportLive.bg Крушарски обяви, че Локомотив Пловдив със сигурност ще стане шампион, като отсече, че серията на отбора ще стигне до 17 поредни победи. Запитан за коментар ще успеят ли момчетата на Александър Томаш да го постигнат, бизнесменът отговори:

„Остават още 8 победи да направим, за да се сбъдне това, което Ви казах. Ние сме свикнали да изненадваме футболната общественост. Защо да не станем шампиони?“, отсече съсобственикът на Локомотив Пловдив.

„В отбора ни няма никакви притеснения. Не им тежи нищо. Трябва да се види какво е настроението в тима ни, а то е добро. Апетитът идва с яденето!“, продължи той.

Отново пред изданието бизнесменът беше разкрил, че спортният директор Илко Пиргов ще замине на мисия в Аржентина и Бразилия, където ще работи поне в продължение на месец по зимната селекция. Той коментира и как стоят нещата по този въпрос към момента.

„В момента съм в Аржентина. Към средата на октомври, когато се прибера аз, Пиргов ще дойде в Южна Америка“, обяви Крушарски.

#Локомотив Пловдив #Христо Крушарски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници