Кой ще наследи Хекимян в Би Ти Ви?

Кой ще наследи Хекимян в Би Ти Ви?

бТВ

A A+ A++ A

Три са вариантите за нов шеф на новините в Би Ти Ви, научи Lupa.bg. Имената са популярни, а един от кандидатите ще бъде избран за наследник Антон Хекимян, който се впуска в битката за кмет на София.

Преди дни всичко беше официализирано, а за изпълнителен директор беше назначен германецът Ралф Бартолейт, който ще има последната дума. Имената, които се впускат в битката за шеф на отдел "Новини, актуални предавания и спорт", са на Асен Иванов, Петър Нанев и Веселина Петракиева.

Според информация на Lupa.bg, основен фаворит за шефския пост е Асен Иванов, който в момента е зам.-главен редактор "Новини" и отговорен редактор в медията. Той е с дългогодишен стаж в телевизията, като преди да се завърне в гнездото на Би Ти Ви, беше един от водещите репортери и новинари на несъществуващата вече ТВ7. Асен Иванов е сред добрите новинари и продуценти на медиата, освен това се ползва с уважението на целия нюзрум.

Петър Нанев също е със солиден стаж в журналистиката, като е автор на множество разследвания, а първите си стъпки в професията прави в спортната редакция на Би Ти Ви, която в момента се ръководи от изпълнителния продуцент Владислава Лазарова.

Веселина Петракиева е главен редактор на bTV новините, но на този етап нейното име изглежда най-малко вероятно за шефския пост.


#Антон Хекимян #Би Ти Ви

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници