Букмейкъри пуснаха коефициенти за кметския вот в София и Пловдив

Букмейкъри пуснаха коефициенти за кметския вот в София и Пловдив
A A+ A++ A

Известна онлайн букмейкърска къща пусна залози с коефициенти за това кои ще са бъдещите градоначалници на двата най-големи града - София и Пловдив.

Фаворит под тепетата, според тях, е кандидатът на ГЕРБ Костадин Димитров, за когото коефициентът е 1,40. Втори по шансове е кандидатът на ПП-ДБ проф. Ивайло Старибратов, чиито шансове се оценяват с коефициент 3,25.

Необичайно големи шансове получава едно от малко спряганите имена – Иван Калоферов, издигнат от ПП „Движение демократично действие – ДЗ“, студент в ПУ „Паисий Хилендарски“, специалност политология. Те се равняват с шансовете на Славчо Атанасов, издигнат от група партии „Съединени за Пловдив“ – и двамата получават коефициент 7,50.

Съвсем екзотично за букмейкърите изглеждат следващите кандидатури – на Ангел Георгиев (Възраждане), Костадин Палазов (БСП) и Станислав Балабанов от ИТН, чиито шансове са с коефициент 51, както и Савина Петкова от "Браво Пловдив".

В Столицата нещата стоят обратно - кандидатът на ПП-ДБ има по-големи шансове от ГЕРБ, ако се доверим на букмейкърите. Залог за Васил Терзиев би се върнал 1,5 пъти, докато за Антон Хекимян – 3 пъти. Недалеч от него е Ваня Григорова от БСП, чиито коефициент е 5,50.

#букмейкър #букмейкъри #кметове #местен вот

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници