Същинска мутра! Бабаитът Гринго на Софка нарами калашници

Същинска мутра! Бабаитът Гринго на Софка нарами калашници
A A+ A++ A

Бившият мъж на Софи Маринова нарами калашник. Тодор Давидов –Гринго, който почти година лежа в затвора в Германия, се завърна у нас в разгара на лятото и веднага се забърка в неприятности. Той бе арестуван след сигнал за нападение и изкара няколко дни в ареста, а после бе освободен тихомълком.

„Уикенд“ научи, че мъжагата в момента живее на квартира в София, а преди дни се похвали със снимки как в ръцете си държи два автомата „Калашников“.

Бабаитът се изживява като мутра и редовно се саморазправя с клети граждани. Гринго ту изнудва, ту бие хората, като след това бързо го арестуват, но още по-бързо излиза на свобода. В затвора Тодор Давидов вече се чувства като у дома си и хич не се страхува, че ще го опандизят за пореден, но не и за последен път.

„Не ме е страх от никого. Ще правя каквото си реша. Като нервират няма как да не изядат някой тупаник, не мога да си стоя кротко, избухлив съм“ – оправдавал се мургавелкото с по-обемисто от Корана крими досие.

Софи Маринова на няколко пъти даваше всичките си пари да измъкне любимия си от кашите, в които се забърква, но и на нея й писна и го заряза. Запознати издават, че Гринго не бил доволен, че Софка го преживя, и искал да се върне при нея. Все пак тя му осигуряваше охолен живот, който сега му липсва. Влюбената гласовита циганка бе доста наивна по отношение на бабаита и му прощаваше всички побоища, които той й нанесе, а те не бяха един или два.

Давидов е осъждан за рекет през 2018 г. После на няколко пъти бе арестуван за побоища, но успя да се измъкне с условни присъди. Според запознати в Германия Тодор Давидов е бил в затвора заради трафик на хора. Публична тайна е, че Гринго в миналото редовно е изнасял момичета, които да проституират в Германия.

#Гринго

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници