Сексбомба от "Игри на волята" ще омайва новия Ерген

Сексбомба от  "Игри на волята"  ще омайва новия Ерген

бТВ, колаж: България днес

A A+ A++ A

Сексбомбата от третия сезон на "Игри на волята" Паулина е една от звездните участнички в "Ергенът", пише "България Днес".

Блондито, което е родом от Полша, се бори за сърцето на милионера Алекс. Паулина е добре познато име в родните среди. Преди години участва в "Гласът на България". Изявата й в "Игри на волята" обаче предизвика истински фурор. Поли бе на крачка от победата, но в крайна сметка остана трета в 3-ия сезон на формата.

Сега мацката се впуска в ново приключение. Паулина е една от участниците в новия сезон на най-романтичното риалити. Мацето от известно време е само и затова решава да си пробва късмета.

Паулина иска да добие още популярност с участието си в шоуто
Паулина иска да добие още популярност с участието си в шоуто. Снимка: бТВ


Надарената блондинка, която се изява и като певица, имаше авантюра със засукан младеж, но в крайна сметка Поли, както я наричат всички, изостави гаджето.

Ергенът Алекс и мацката са лика-прилика - руси и синеоки. И според блондинката си пасват идеално. Именно поради тази причина сексбомбата от "Игри на волята" решава да се запише за формата. Поли е натурална, без корекции. И впечатлява с натурален бюст и сочно тяло.

Блондинката Марина е доста секси
Блондинката Марина е доста секси. Снимка: Инстаграм


Както е известно, всяка година има по-няколко девойки, които са популярни отпреди "Ергенът". През миналата година това бе Джия, която е фолкпевица. В първия сезон пък победителката Виктория Капитонова бе нашумяла покрай "Мастършеф".

Иначе за сърцето на ергена Алекс ще се борят куп силиконки, издават нашите източници.

Ергенът Алекс
Ергенът Алекс. Снимка: бТВ

Няколко доста надарени девойки, преминали през пластични хирурзи, са част от третия сезон на най-романтичното риалити. С едни гърди пред останалите, изглежда, са Марина, Симона и Анна-Мария. Трите имат доста кубици в пазвите и хващат окото.


Разбира се, има и такива дами, които не са коригирали гърдите си, но за сметка на това са надули джуки, скули и т.н. Такъв най-вероятно е случаят с Габриела. Мацката видимо е уголемила джуките си. Интересното е, че миналия сезон дама със същото име имаше подобни корекции.

Анна-Мария е млада, но вече има силикон в гърдите
Анна-Мария е млада, но вече има силикон в гърдите. Снимка: Инстаграм


Както всяка година, и през тази ще има участнички, които са напълно натурални и естествени. Продуцентите от години залагат на този подход, за да покажат, че нищо не може да замени натуралната хубост.

Габи има корекции на устните
Габи има корекции на устните. Снимка: Инстаграм


В същото време снимките на шоуто са към края си. Ергенът Алекс вече е отсял голяма част от конкурентките за сърцето му. Продукцията съвсем скоро ще заснеме финалния епизод и водещият Наум Шопов и Ергенът ще се завърнат в България. Както е известно, през тази година, за разлика от предни, шоуто се снима в тузарска вила в Гърция.

Елена: Оператор ме запозна с новото ми гадже

Шокиращи разкрития направи една от най-одумваните участнички от миналия сезон на "Ергенът" - Елена. Татуираната редакторка се е запознала с новото си гадже благодарение на оператор от продукцията.

Елена показа, че си има гадже в края на лятото, но не разкрива подробности
Елена показа, че си има гадже в края на лятото, но не разкрива подробности. Снимка: Фейсбук


"На прощалното парти се напих. Същата вечер един от операторите ме попита дали имам против да ми пише един човек... този, с когото съм сега! Казах: "Защо не", довери наскоро в интервю редакторката Елена, която остана с разбито сърце, след като ергенът Евгени избра моделката Валерия.


#„Ергенът“

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници