Картина на Тео Ушев бе продадена за 78 хил. лева на благотворителен търг

Картина на Тео Ушев бе продадена за 78 хил. лева на благотворителен търг
A A+ A++ A

Картина на Теодор Ушев бе продадена за 78 хиляди лева по време на благотворителен търг за осигуряване на равен достъп до качествено образование за всички ученици в България. Той предложи свое произведение на частни колекционери по време на Благотворителния търг на звездите, който се проведе на 18 октомври в София, съобщават от фондация „Заедно в час“.

Картината се превърна в най-скъпия предмет за вечерта, а негов купувач бе "Фантастико Груп".

Организатори на Благотворителния търг на звездите са фондация „Заедно в час“ в партньорство с Българския форум на бизнес лидерите. Събитието се проведе за 12-а поредна година, като обедини бизнес лидери, социално отговорни компании и популярни личности около каузата за подобряване на българското образование. Общата събрана сума от търга на фондация „Заедно в час“ е над 400 000 лв за осигуряването на равен достъп до качествено образование за всяко дете, казват от екипа на фондацията.

Теодор Ушев не успя да присъства на живо на събитието, но отправи видео послание към гостите, в което сподели своята мотивация да подкрепи каузата със свое произведение:


#Теодор Ушев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници