Тотален обрат! Валерия и Ергенът Евгени заговориха за близнаци и общ дом, сватбата - после!

Тотален обрат! Валерия и Ергенът Евгени заговориха за близнаци и общ дом, сватбата - после!

бТВ

A A+ A++ A

Оказва се, че настъпва тотален обрат, който разтърсва отношенията на Евгени Генчев "Ергенът" и Валерия. Двамата търсят нов дом, в който да живеят заедно. Става ясно, че на дневен ред не е сватбата, а бъдещите наследници на двойката - бебета близнаци, за които Валерия мечтае, а Евгени се страхува...

"Връзката ни е толкова хармонична, но единственото трудно и мъчително нещо в нея е разстоянието, което ни дели. От части това си има своя чар, защото не спираме да си пишем писма и да си липсваме все повече, но ми се иска вече да сме си заедно". Това сподели Валерия в предаването "Търси се" по bTV.

Евгени от своя страна разказа, че от първия момент, в който срещнал Валерия осъзнал колко е специална за него, пише bgdnes.bg.

"Щастлив съм и не съм очаквал да се влюбя толкова. Следващата стъпка е да заживеем заедно в нашия нов дом. След това ще мислим и за сватба и деца", сподели пианистът.

"Още си пишем писма. Не сме говорили още за сватба. Сигурна съм, че ще бъдеш и най-страхотният баща. Сигурна съм, че в бъдеще ще имаш невероятна грижа към бъдещите близнаци, които ти толкова много се страхуваш да имаш!", добави любимата на Ергенът - Валерия.

#Евгени Генчев #"Ергенът" 2

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници