Любовен хороскоп за ноември

Любовен хороскоп за ноември

Pixabay

A A+ A++ A

Ноември чука на вратите ни, а това означава по-студени дни, пожълтели листа и повече време за любимия. Говорим за дни и вечери, прекарани под завивките, гледайки любимите ви филми или сериали. Но, ако все още не сте открили своята половинка, ноември може да донесе и притеснение, напрежение или тъга. Независимо дали сте щастливо влюбени, или все още търсите своя човек, Вселената се грижи за всички ни и можем да сме сигурни, че получаваме най-доброто. Вижте в галерията какво са ви подготвили звездите в любовта през ноември:

Овен

Любовният хороскоп на Овена за ноември предупреждава да не се предприемат импулсивни действия. Влюбените, които са се скарали, могат да потърсят утеха отстрани. Опитът за запознанство ще доведе до задънена улица: романтиката ще е краткотрайна, а послевкусът ще е горчив. Звездите съветват да направите пауза в отношенията, ситуацията скоро ще се подобри. Под влияние на Слънцето в Скорпион се повишава нивото на енергията, което веднага се отразява на личния живот. Един избухлив Овен може да загуби партньора си, ако не обуздае темперамента си. Вместо сцени на ревност, трябва да насочите активността в творческа посока, добавяйки огън в любовните игри. Емоционалният фон в началото на ноември ще бъде малко по-напрегнат. Може би това е проява на умора, но не можете да оставите нещата да се разминат. Хороскопът на Овена съветва да проявите такт и търпение, за да не стигнете до критична точка. Ако ви липсва издръжливост, родителският съвет ще бъде спасителният ви пояс. Във всеки случай Венера в Дева ще направи своите корекции и вие ще трябва да й се подчините. Като цяло всичко е много добро; за Овена няма сериозни заплахи. Просто трябва да потушите импулсивните пориви и да следвате тенденцията: Ред и честност. Сега е най-неподходящият момент за започване на афера, важно е да запомните това.

Телец

Любовният хороскоп на Телеца за ноември предсказва богат личен живот. Цикълът от интересни събития, срещи и запознанства ще ви завладее, потапяйки ви в бездната на неизследвани страсти. Необходимо е само да решите каква да бъде целта: Фриволна афера или красив романс с перспектива за брак. Необузданата енергия на Слънцето в Скорпион увеличава сексуалния потенциал на Телеца, като провокира експерименти. Не е необходимо да полагате специални усилия, за да опитате всички радости на телесната любов. Това е добра възможност да откриете нови аспекти на взаимоотношенията, като смените ролите си с партньора. Първите дни на ноември ще се вихрят в кръгов танц на ежедневните проблеми и тревоги. Възможно е да се наложи да извършите дребни ремонти или спешно да се наложи да обновите оборудването си. Според хороскопа на Телеца е безполезно да се борите срещу обстоятелствата. По-добре е да свършите нещата бързо, за да можете да се занимавате повече с личния си живот. Общата картина на благополучието може да бъде "замъглена" от Венера в Дева, чието влияние не може да се разглежда като положително. Телецът ще свали розовите си очила и ще започне да оценява половинката си по строги критерии. Не прекалявайте със забраните, ако партньорът ви има лоши навици - това не е чак такава трагедия.

Близнаци

Любовният хороскоп за Близнаци за ноември обещава укрепване на позициите в личен план. Моментът е подходящ за коригиране на бъдещите планове, време е за изясняване на отношенията. Ако чувствата са преминали изпитанието за здравина, не бива да отлагате сватбата. Близките хора ще бъдат щастливи от този развой на нещата. В месеца на Скорпиона хората обичат и мразят от все сърце: Светът е разделен на бял и черен. Близнаците, които са доволни от брачния си живот, може да почувстват известен дисонанс. Не бива да се впускате в интроспекция, по-добре е да се концентрирате върху телесните усещания: удоволствието е гарантирано. Семейните дела през първите дни на ноември ще отвлекат цялото внимание. Родителите или възрастните роднини ще имат нужда от помощ, която би било грубо да откажете. Хороскопът за Близнаци смята, че трябва да обясните на партньора си колко важни са семейните връзки. Ако това не бъде направено, ще възникне пропаст от неразбирателство. По отношение на настроението позицията на Венера в Дева може да бъде спусък за песимистични мисли. За своя изненада Близнаците ще забележат, че познатите неща не им носят радост; те искат някаква дълбочина и специален смисъл. Вероятно е време да се пречистите и да се освободите от токсичните взаимоотношения.

Рак

Любовният хороскоп на Рака за ноември предупреждава за трудности в общуването. Вероятни са кавги на основата на ревност, разногласия по финансови въпроси, което може да доведе до раздяла. Не бива да тормозите партньора си с мрънкане, като изливате недоволството си върху него. С течение на времето ситуацията ще се промени към по-добро. Влиянието на Слънцето в Скорпион намалява нивото на тревожност, насочвайки енергията на Рака в положителна посока. При пълното отсъствие на съмнения, светът се рисува в светлината на дъгата. На раците се препоръчва по-често да излизат сред природата, да посещават клубове и ресторанти - това ще помогне да се предотврати изострянето на отношенията. Работната суета в началото на ноември няма да ви даде възможност да се съсредоточите върху нещо друго. Ще се наложи да бъдете по-рядко вкъщи; партньорът ви може да сметне това за безразличие или пропуск в отношенията. Не е необходимо да губите време в оправдания и обяснения. Скоро графикът ще се върне към нормалното и ситуацията ще се успокои. Тъй като Венера в Дева отговаря за реда, сътресенията ще бъдат избегнати. Изневяра, развод, криза - ситуация, немислима за този период. Ако Ракът трябва да преживее лична трагедия, това е по-скоро изключение, отколкото правило. Настъпва спокойно време, когато животът е гладък и в душата цари хармония.

Лъв

Според любовния хороскоп на Лъва през ноември е време за размисъл. Между влюбените може да зачестят кавгите, причинени от ревност, паричните проблеми и взаимната умора. Напрегнатата обстановка не допринася за романтичното настроение, в момента е много по-важно да живеете в хармония със себе си. Влиянието на Слънцето в Скорпион събужда собственическите наклонности, което прави Лъва още по-егоистичен и безкомпромисен. Звездите предупреждават за желанието да доминират над децата, принуждавайки ги да се подчиняват на тяхната воля. Строгото родителство може да има негативни последици. Началото на ноември ще бъде спокойно, личният живот ще направи пауза. Звездите съветват да отложите въпросите за планиране на бременност или брак. Разногласията само ще влошат отношенията. В случай на съмнение Венера в Дева ще ви помогне да стигнете до правилното решение, когато логиката управлява света. Тъй като Лъвът не понася двойствеността, той няма да иска да се примири с преструвките. Време е да разчистите околното пространство от клюкари и завистници: Животът е твърде кратък, за да си играем на игрички.

Дева

Любовният хороскоп за Дева за ноември ви съветва да прецените трезво силните си страни. Служебните дела, проблемите на роднините ще отвличат вниманието ви от любовните преживявания, създавайки излишно напрежение. Звездите съветват да пожертвате личните си интереси: Сега най-важното е да не подкопавате здравето си и да поддържате темпото на работа. Тъй като Слънцето в знака на Скорпиона създава мощен енергиен поток, семейните проблеми се подчертават особено ярко. Ако избухнат скрити помисли и обиди, Девата ще трябва да отговаря за всички свои прегрешения. По-добре е да не изпитвате търпението на партньора: Никакви критики и упреци. Връзките в началото на ноември са толкова крехки, че могат да се сринат само с един полъх на вятъра. Да не говорим за планирани действия, целящи да предизвикат раздор в отношенията. Според хороскопа на Девата трябва да внимавате с "доброжелателите", които си пъхат носа навсякъде. Следвайки съветите им, можете да останете сами. За самотните хора Венера в Дева ще бъде период на късмет. Дори и преди да не е било възможно да заинтересувате противоположния пол, сега всичко ще се промени. Намирайки се в своята стихия, Девата ще се преобрази по магически начин. В допълнение към външните промени, вътрешният магнетизъм ще се засили: Успехът е гарантиран.

Везни

Според любовния хороскоп на Везните през ноември ви очакват вълнуващи събития. Няма по-подходящо време за флирт, срещи и романтични пътувания. Под влиянието на силното чувство хората, които ценят свободата си, най-накрая ще вземат решение за брак. Вярно е, че особено влюбчивите натури няма да могат да направят избор, което ще увеличи мъките им. Дисхармоничното Слънце в знака на Скорпиона ще подложи на изпитание търпението на уравновесените Везни, хвърляйки дърва в огъня на ревността. Подозренията могат да предизвикат прилив на емоции, който заплашва да прерасне в шумен скандал. Не отравяйте живота си с напразни преживявания. Промените в началото на ноември ще засегнат хората, които искат да се сбогуват със свободата си. Обстоятелствата ще ви призоват на път, ще трябва да изпълните важна задача от шефа си. Хороскопът на Везните смята, че отношенията, започнали в командировка, имат всички шансове да продължат. За някои Везни ситуацията на избор е трудна задача, те не могат да се справят без противоречия. При Венера в Дева всяка дреболия е от значение, везните постоянно се колебаят. Не бива да се забравя, че любовта е над всичко. Ако в двойката има криза, е необходима почивка за двама, за да се възстанови хармонията.

Скорпион

В любовния хороскоп на Скорпиона за ноември се усеща отпадналост. Душата се стреми към недостижим идеал, отношенията изглеждат безсилни. Недоволството може да се задълбочи от умората, оттам и от изблиците на раздразнение и агресия. Звездите съветват да изчакате този момент: Въпреки че сега всичко е трудно, перспективите са добри. Интуицията ще ви помогне бързо да се ориентирате в ситуацията и да вземете правилното решение. Тъй като Слънцето в Скорпион притежава мистична енергия, способността да виждате бъдещето се увеличава. Подчинявайки се на вътрешния глас, Скорпионът ще може да отгатне желанията на любимия човек. Отличното настроение през първите дни на ноември показва благополучие в отношенията. В същото време всеки сам определя мярката си за щастие, затова ще има и такива, които са недоволни от живота. Вместо безплодни мечти, можете да организирате любовна почивка за двама. Тъй като Венера в Дева не ви позволява да потънете в илюзии, ще трябва да се адаптирате към реалността. Розовите очила са безполезен аксесоар за Скорпиона, но това си има своята полза. Време е да започнете да спестявате и да изградите финансова стратегия: Любовта и парите са доста съвместими неща.

Стрелец

Любовният хороскоп за Стрелец за ноември предупреждава за външна намеса. Има голяма вероятност да се сблъскате с предателство от страна на любими хора, чиято измама може да доведе до прекъсване на отношенията. Не бива да обявявате публично намеренията си, звездите ви напомнят, че личното трябва да си остане лично. Дисхармоничното Слънце в знака на Скорпиона носи енергията на разрушението, което може да се отрази негативно на личния живот на самотния Стрелец. Егоизмът, ревността и недоверието са основните врагове на зараждащата се любов. Възникналата симпатия бързо ще угасне, без да има време да се развие в сериозно чувство. Ситуацията през първите дни на ноември ще бъде малко напрегната, ще трябва да работите усилено. Нередовният работен график и честите отсъствия по служебни дела няма да са от полза за връзката. Бъдете малко търпеливи: това не може да продължава вечно, скоро всичко ще се оправи. Тъй като Венера в Дева призовава към ред, спорните въпроси ще изчезнат от само себе си. За Стрелеца, страдащ от дългогодишни съдебни спорове, настъпва времето на триумфа. Роднините ще ви срещнат с половинката и ще се откажат от всички свои претенции, което ще бъде повод за мащабно семейно тържество.

Козирог

В любовния хороскоп на Козирог за ноември цари лекомислено настроение. Надеждите за развитие на романтичните инициативи са оправдани, в отношенията цари взаимно разбирателство. Състоянието на щастие опиянява и лишава от бдителност, което може да изиграе лоша шега на завистниците. Трябва да сте наясно с обкръжението си. За Козирога, който отстоява семейните ценности, месецът на Скорпиона ще бъде истинско изпитание. Внезапна страст към колега може да ви срине, принуждавайки ви да забравите за общоприетите истини. Служебен романс ще навреди не само на служебната ви репутация, но и на финансовото ви положение.

Водолей

Любовният хороскоп за Водолей за ноември съветва да не прибързвате със заключенията. Може би служебните и семейните проблеми са изместили мислите за любовта, но това не означава, че трябва да сложите край на личния си живот. Винаги има място за радост, звездите предлагат да отвърнете на колегата, който открито проявява симпатия. Тъй като мистичната енергия на Слънцето в Скорпион подтиква към вземане на правилни решения, Водолеят ще открие в себе си способността да предвижда. Знаците на съдбата са навсякъде, стига да знаете как да ги различавате. Благодарение на подсказките на интуицията ще бъде възможно да установите диалог между всички членове на семейството.

Риби 13 от 13 Любовният хороскоп на Рибите за ноември предупреждава да не проявявате агресия. Необходимостта да изпълнявате рутинни задължения създава усещането, че връзката е работа. Онези, които са отегчени в брака, може да се опитат да се развеселят, като прибягнат до кавги, което само ще влоши ситуацията. Звездите ви съветват да насочите мислите си в положителна посока. Енергията на Слънцето в Скорпион засилва сексуалното желание, така че Рибите са далеч от възвишените въпроси. Действията се контролират от инстинктите, главата се върти от излишък на чувства. Не е необходимо да сдържате импулсите си, една афера ще даде ярки усещания и значително ще обогати интимното преживяване.

Източник: Dama.bg

#любовен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници