Астрологична прогноза 2024 за Novinite.bg от Краси Кирчева: Какво ни очаква?

Астрологична прогноза 2024 за Novinite.bg от Краси Кирчева: Какво ни очаква?

canva

A A+ A++ A

Авторът на прогнозата – Краси Кирчева, преподава астрология от 2006 година. В индивидуалните консултации Краси насърчаваклиентите да се развиват във всички области на живота, балансирайки кариера – с отношения, и духовното – с практичното. Нейна авторска област е символиката на вълшебните приказки. В изследванията ѝ най-известните вълшебни приказки показват начините за преодоляване на най-разпространените съдбовни проблеми – бедност и ниско самочувствие, провал и алкохолизъм, любовни триъгълници и безбрачие. Изследователката прилага този метод в различни терапевтични практики.

Астрологична прогноза 2024 от Краси Кирчева: Какво ни очаква?

В същото време Краси е и реалистка - строителен инженер и архитект, майка на три деца.

Конкретно за 2024 в България

Много нови предприятия и производства у нас ще потеглят бързо и успешно в края на януари и в периода 12-22 април. Плащанията ще се пренасочат рязко към електрони средства в края на април.

Вълна от емигранти, мигранти и завръщащи се в родината сънародници се очаква в средата на април. Украинци, руснаци, етноси свързани със знаците телец и водолей, ще продължат да увеличават броя си у нас.

Предсрочни избори не се очакват.

Бури и наводнения в отделни райони се очакват в средата на септември и по Коледа.

Астрономическите сезони показват:

  • зима, която носи подобрения в грижата за деца и образование;
  • пролет с много и разнообразни успехи, включително спортни и научни;
  • лятото – суша, с нарушения на водоподаването, риск от бури и наводнения;
  • есен със законови подобрения.

„Българската нова година“, отчетена по нашия древен календар и за нашите географски дължини и чествана поради раждането на новото слънчево „коло“ (колело) ще настъпи с астрономическата зима на 21 срещу 22 декември в 5.30 сутринта. Тя е показател за крайните резултати и дава знак за силна и успешна година, и за овладяване и надскачане инфлацията. Управляващите най-сетне ще стигнат до животоспасяващата грижа за прираста. Очакват се и множество изгодни за страната външнотърговски договаряния.

„Китайската нова година“ е новолунието във Водолей, което описва изненадите през годината, и води до събития, които може и да не доведат до резултат (на 10 февруари). Този ден дава знак, че през 2024 в България ще възникне изключително тежка ситуация в отношенията ни със съседните страни, вероятно поради обсъждания за тяхно присъединяване към Европейския съюз. Вследствие на последващите скандали – дипломатически, медийни или за сделки с земя, ще се появи значителен риск за излизане на България от международни обединения. (свързаните със ситуацията страни са и Англия, Украйна, Русия, Швейцария)

Хармонични периоди – като цяло това са месеците до юли:

  • Втората половина на април (20.04) са изключително смели, благоприятни за бизнес, услуги и образование. През пролетните месеци като цяло ще насмогнем част от последствията на инфлацията. Ще потеглят нови предприятия и свежи пари, най-вече в областите програмиране, борси, храни и облекла, козметика.
  • Втората половина на май (23.05) укрепват социалната грижа, туризма и търговията с храни, битова химия, лекарства. Очакват се нови траншове на еврофондове към България.
  • Първата половина на юни (3.06) ще се вземат мерки за ефективност на образованието, гимназиално и висше, по-голяма медийна свобода, киберсигурност, укрепване на държавния суверенитет чрез отслабване скритите колониални зависимости.
  • Края на септември ще донесе високи добиви при есенните култури, материални успехи и здравословни подобрения, най-вече хората с планети в последна декада на земните знаци.

Неспокойни периоди:

  • 25 март – 8 април, когато лунното затъмнение във Везниноси политически удар от съседна страна.
  • по една седмица около 19 август, 24 декември 2024 и 15 юни 2025– нестабилност в международния обмен секторите транспорт, медицина, пренос на горива, храни, национална отбрана, вероятно във връзка с въвеждането на еврото.
  • 18 септември – 2 октомври, когато лунното затъмнение в Дева ще даде възможност да създаване на нови производства и увеличаване на минималната работна заплата, но и ще отвори и риск от неблагоприятно развитие в областите: отбрана, въоръжаване, държавна сигурност, дезинформация и разединение, напрежение по пътищата, в провинцията и училищата. Очаква се и поредна, неголяма вълна български емигранти – най-вероятно при работещите в транспорта от северозападна България.
  • Обединението прави силата! – на България и на Балканите.

Ретроградни периоди:

Меркурий ще е ретрограден в периодите:

14.12.2023 - 02.01.2024

02-25.04.2024

05-28.08.2024

26.11 – 15.12.2024
Бъдете внимателни с документи, думи и возила!

Венера няма ретрограден период през 2024.

Марс ще бъде ретрограден от 07.12.2024 до 24.2.2025 в знаците Лъв и Рак, с което ще подсили риска от любовни и семейни конфликти, творческа и любовна конкуренция. Препоръката е „Смелост и бързи действия!“ – дори в посоки, които сте прежалили като невъзможни и ненужни с времето. Рискът от тероризъм е значителен около 1 ноември и 31 декември, с националистически мотив.

Периоди без нито една ретроградна планета са целите месеци февруари и март, по-точно 27.01-2.04 и 25.04-02.05. А период само с една ретроградна планета е останалата част от първото полугодие. Това са месеци подходящи за нови начинания.

Дългосрочни прогноза за развитие на общества и пазари 2024-2040.
Предупреденият е наполовина подготвен! – за светкавично променящия сe период 2024-2026 г.

Астролог: Краси Кирчева, консултант и преподавател,

автор на книга и терапия с митове и вълшебни приказки

0877509100, https://prikazna-astrologia.com/ https://www.facebook.com/sezamstudio


#астролог #астрология #годишен хороскоп #месечен хороскоп #любовен хороскоп #хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Мнения
Последно от Мнения

Всички новини от Мнения »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници