Стоичков изригна: Благодаря ти, господин Борисов, за ‘убавите пътища, ‘дето правиш! ВИДЕО

Стоичков изригна: Благодаря ти, господин Борисов, за ‘убавите пътища, ‘дето правиш! ВИДЕО
A A+ A++ A

Носителят на Златната топка Христо Стоичков попадна в неприятна ситуация. Благодарение на висококачественото строителство на инфраструктура, легендарният нападател се оказа с деформирана джанта в следствие на падане в дупка.

Видимо недоволен от инцидента, Стоичков е заснет от свой приятел. “Камата” направи видеообръщение към бившия премиер, който не спира да се хвали колко магистрали е построил.

“Благодаря ти, бе, господин Борисов за ” ‘убавите пътища, ‘дето правиш в България! Ето как спуках гумата. Кой ще я плаща? Ти ще я плащаш! Даже ще я сменя сам гумата да не ‘одим да плащаме пари къдет’ ни сменят гумите! Айде, поздрави!”, заяви легендарният футболист, прославил България в цял свят.

Не е ясно каква е идеята на това клипче и доколкото е режисирано или предизвикано наистина от неприятен пътен инцидент. Някои от коментарите под публикацията на профила FORZA ELENA GUNCHEVA, който разпространява видеото, съвсем ясно припомнят, че преди време Стоичков се държеше другояче с Борисов и не беше толкова критичен към него.

#Стоичков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници