Сатурн става директен, носи позитивни промени на тези зодии

Сатурн става директен, носи позитивни промени на тези зодии

Pixabay

A A+ A++ A

В астрологията Сатурн се разглежда като мощен небесен обект, който е свързан със справедливостта. Смята се, че тази планета носи положителни неща, но само за онези, които правят това, което трябва. Сред всички планети Сатурн се движи най-бавно и има най-голямо въздействие.

На всеки две години и половина той променя позицията си в небето, което се отразява на това как ни влияе. На 4 ноември той става директен, променяйки движението си и ще донесе положителни промени за някои зодии, правейки бъдещето им по-добро.

След като от 17 юни планетата Сатурн бе ретроградна в знака на зодия Риби, от днес, 4 ноември, планетата Сатурн става директна. Това ще донесе положителни промени за някои зодии, пише az-jenata.bg.

Вижте кои са те:

Зодия Телец

Сатурн определено ще има голям ефект върху този зодиакален знак. Ставайки директен, той може да доведе до благоприятни промени в работата и бизнеса на Телеца. Ако е имало проекти, които са били задържани, най-накрая ще постигнете напредък. Според звездните прогнози, може да очаквате добри финансови резултати. Телци, упоритата работа и решителността ви ще ви се отплатят, особено по отношение на работата и финансовите въпроси.

Зодия Близнаци

Представителите на този въздушен знак могат да очакват някои добри възможности, когато Сатурн стане директен. Късметът може да бъде фактор, но вашите усилия ще бъдат най-важни за постигането на успех. Това означава, че ако работите усилено, имате шанс да постигнете повече и да подобрите финансовото си състояние.

Въздействието на Сатурн няма да бъде само по отношение на работата. Може също така да ви помогне по правни въпроси, което прави по-вероятно нещата да вървят добре в съда или при споразумения.

Ако по някакъв начин търсите справедливост или честност, директният Сатурн може да ви помогне и в тази посока. В по-голям мащаб влиянието на Сатурн може да е от полза за това да затвърдите имиджа си, да си спечелите нечие уважение, което може да ви отвори повече шансове за успехи.

Зодия Лъв

Лъвове, пригответе се за някои положителни промени в живота си. Притесненията по отношение на парите, ако е имало такива, ще започнат да изчезват и ще имате повече възможности да увеличите финансовото си състояние. Директният Сатурн ви носи повече стабилност и успехи. Онези от вас, които са се занимавали с правни въпроси, ще могат да ги разрешат, което ще им донесе усещане за облекчение.

Като цяло, ще започнете да се чувствате удобно и щастливо с живота си. Вашата харизма ще ви помага да постигнете успехи и напредък в общуването и създаването на нови социални контакти, информира az-jenata.bg.

Зодия Козирог

Козирозите ще се възползват много, когато Сатурн започне отново да се движи напред, особено защото планетата ще минава през частта от тяхната рождена карта, свързана с богатството. Това означава, че има голям шанс те да направят повече пари и да имат повече късмет с финансите. В работата може да имате повече възможности за издигане. Вашата трудолюбивост ще бъде възнаградена.

#зодии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници