Башар Рахал забил ново гадже?

Башар Рахал забил ново гадже?

Инстаграм

A A+ A++ A

Месеци след раздялата с актрисата и бивша манекенка Райна Караянева, Башар Рахал май най-после е намерил нова любов. По традиция екранният Гаврилов от сериала „Братя”, който се излъчваше по Нова тв, брани личния си свят и рядко говори за него, какво остава пък да стига до откровения. Наскоро обаче Башар, който на 20 октомври празнува 49-тия си рожден ден, издаде, че говори с едно момиче, което много успявало да го центрира напоследък.

В контекста на разговора Рахал сподели и нейна реплика, която някои може би биха изтълкували като издайническа: „Баше, аз знам, че може да си тегав, но е важно човекът до теб какво изважда”. Башар, който в последно време радва зрителите със спектакъла „Отблизо”, каза още, че не би се примирил с половинчатости, включително в любовта. Или истински харесва някого, или не го харесва изобщо. Дали обаче наистина към момента има жена, която много харесва, засега остава мистерия.

Любопитството към актуалното положение на актьора на романтичния фронт доста се увеличи, след като бившата му приятелка Райна Караянева се появи с кавалер в началото на месеца на премиерата на филма „Аферата Пикасо”. Близостта между ексманекенката и новата й половинка направи силно впечатление на всички. Двамата не се отделиха един от друг през цялото време, говореха си на сантиметри един от друг и току допираха ръце. Съвсем логично вниманието бе насочено и към случващото се в личния живот на Башар Рахал, който също участва във филма на режисьора Ян Янев.

Караянева демонстрира топли чувства към избраника си още от лятото, макар че не е влизала в обяснения за запознанството им и за етапа на връзката им. Не е ясна и причината за разлъката на бившата манекенка с Башар Рахал, с когото бяха заедно доста дълго време. Говори се, че актьорът, който има две пораснали дъщери от бившата си съпруга Калина, бил доста разочарован след раздялата си с Караянева.

И така да е, изглежда не му се отразява зле в професионално отношение, защото напоследък Башар е доста зает. Освен със споменатото представление, актьорът е ангажиран и с преподавателска дейност. Отскоро той води кино клас в театралния колеж „Любен Гройс”. Новото му амплоа му действа вдъхновяващо. Башар се е амбицирал да предаде знанията си, макар че не е задължително всеки от учениците му да стане кино актьор. Башар е решил да заложи на развиването на общата им култура.


#Башар Рахал

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници